Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

5 απαντήσεις

Τι εννοούν οι γυναίκες.

Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1237
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008

Τι εννοούν οι γυναίκες.  Empty Τι εννοούν οι γυναίκες.

Δημοσίευση  Ζυγός Τετ 2 Μάης - 9:38:28

Οι γυναίκες έχουν έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους, μιλούν με υπονοούμενα και συχνά πυκνά δυσκολευόμαστε να τις καταλάβουμε ή να τις "πιάσουμε.."

π.χ. Το γνωστό "είσαι καλό παιδί", δηλαδή, αλλά λένε και αλλά εννοούν...τα οποία είναι και τεστ!!

Ποιες άλλες αντίστοιχες φράσεις υπάρχουν, γνωρίζει κανείς;

arizaf
    arizaf
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 269
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/09/2011
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Τι εννοούν οι γυναίκες.  Empty Απ: Τι εννοούν οι γυναίκες.

Δημοσίευση  arizaf Πεμ 3 Μάης - 3:17:09

Ενδιαφέρον topic...αν και πιστεύω πως εκτός απ την αναφορά των φράσεων που μπερδεύουν, αξίζει και η ανάλυσή τους..
    Και μιας που έγινε η αρχή...Με το 'είσαι πολύ καλό παιδί', είμαστε οι άντρες σε θέση να γνωρίζουμε τι εννοούν πραγματικά.. ??
    leon88

Αριθμός μηνυμάτων : 47
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2009

Δημοσίευση  leon88 Πεμ 3 Μάης - 8:51:42

Το καλο παιδί θα το πει στη μαμά της κ στη φίλη της
    Εσένα που να στο πει ; Μέσα στη σχέση ; Μετα το φάσωμα ; εντάξει το καλο γίνεται" γαμω τα παιδια "Εάν στο πει πριν στη αρχή της γνωριμίας τότε αρχίζεις κ το χάνεις το παιχνίδι αλλα νομίζω ότι στο χέρι σου είναι να το επαναφερεις κ να
    το σωσεις
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Πεμ 3 Μάης - 13:59:55

Ναι, παίζει ρόλο σε ποια φάση γίνεται...η εμπειρία προσθέτει και αυξάνει την αντίληψή μας.
    Πάντως τα υπονοούμενα πέφτουν σύννεφο...!!

Εγώ πάντως τα εντοπίζω σε κάθε φάση και μάλιστα από την αρχή που ασχολήθηκα με το PU....ίσως και πιο πριν ακόμα.
    Το ωραίο βέβαια είναι όπως λέει και ο φίλος μας leon88 παραπάνω να ξέρεις πως να τα χειρίζεσαι σε κάθε φάση...Είναι σημαντικό.

Οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν έναν οργασμό, οι ΑΝΤΡΕΣ όμως μια ολόκληρη σχέση.

Όμως θα ήθελα να γνωρίζω αν είναι δυνατόν τις περισσότερες από τις στερεότυπες αυτές εκφράσεις τους.

Είναι το είδος του παιχνιδιού από έξω προς τα μέσα κοινώς κάτι από MM.

Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Σαβ 5 Μάης - 2:45:10

Να και ένα άλλο που θυμήθηκα.

"Να σου γνωρίσω και μια φίλη μου...." μου/σου λένε....
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Κυρ 6 Μάης - 1:52:35

Τις προάλλες παρατήρησα μια τυχαία συνάντηση ενός φίλου-γνωστού με μια γνωστή του(αυτός είναι και μουσικός με αρκετές γνωριμίες...) αφού έπεσαν φιλιά και από τις δυο πλευρές....της λέει:
    "είσαι πολύ όμορφη" όντως ήταν όμορφη, και αυτή του απαντά:
    "πόσο καιρό έχεις;"
    Και σκέφτομαι....
    Όταν εμείς λέμε έχεις ωραία μάτια/μαλλιά κτλ τα γνωστά neg....ή ωραία τσάντα κτλ ή σε είδα πριν λίγο και....κτλ
    Αυτή, η κοπέλα δηλαδή τι σκέφτεται; "αυτός θέλει να με μαμήσει;!"
    walker_35_kom
    walker_35_kom
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 97
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2011

Δημοσίευση  walker_35_kom Τετ 9 Μάης - 5:00:35

δυστυχώς !!
    πριν ασχοληθώ με "έλξη", διαβάσω κλπ..... δεν θα ξεχάσω μια ατακα που μου έριξε στα μουτρα μια κουκλα σε ενα bar (νομίζω την ανέφερα ξανά)
    αφου την κοιταξα λιγάκι την πλησιάζω κ της λέω... κάτι του στυλ:
    " καλη πέρα.. σε είδα πριν κ ήρθα μονο να σου πω πως εισαι πολυ ομορφη.."
    απάντηση:
    "α.. καλάαα...".... τέτοια ειρωνεία δεν θυμαμαι να ξαναειδα...
    τόσο με έκανε να ντραπω για λογαριασμο της που εφυγα χωρις να πω τπτ....
    athoos
    athoos
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 64
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2012

Δημοσίευση  athoos Πεμ 24 Μάης - 13:54:25

walker_35_kom έγραψε:δυστυχώς !!
    πριν ασχοληθώ με "έλξη", διαβάσω κλπ..... δεν θα ξεχάσω μια ατακα που μου έριξε στα μουτρα μια κουκλα σε ενα bar (νομίζω την ανέφερα ξανά)
    αφου την κοιταξα λιγάκι την πλησιάζω κ της λέω... κάτι του στυλ:
    " καλη πέρα.. σε είδα πριν κ ήρθα μονο να σου πω πως εισαι πολυ ομορφη.."
    απάντηση:
    "α.. καλάαα...".... τέτοια ειρωνεία δεν θυμαμαι να ξαναειδα...
    τόσο με έκανε να ντραπω για λογαριασμο της που εφυγα χωρις να πω τπτ....

τωρα τι απάντηση θα τις έδινες άμα σου ξανασυμβη ?? Smile
    walker_35_kom
    walker_35_kom
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 97
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2011

Δημοσίευση  walker_35_kom Πεμ 24 Μάης - 22:39:22

χμμ.... μάλλον θα της χαμογελούσα κ θα τις έλεγα...
    "... heeyy... τόσο πολύ σ'αρέσει να παριστάνεις την ξινή κ απρόσιτη όμορφη μελαχροινή (πχ) πάντα?? δεν νομίζω να είσαι έτσι... "
    κ αναλόγως την απάντηση... ή θα συνέχιζα μάλλον ήηη θα απαντούσα.. " χα.. τελικά είσαι ... δε μαρεσουν οι ξινες.. καλη συνεχεια.." κατι τετοιο... μάλλον ! χωρις ειρωνείες βέβαια, αλλά με χαμόγελο κ νορμαλ κουβέντα.
    έτσι πιστεύω θα έκανα !
    athoos
    athoos
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 64
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2012

Δημοσίευση  athoos Κυρ 22 Ιουλ - 11:22:22

μια φορα μίλαγα με μια φιλη μου γενικα για γυναικες και αντρες δεν θυμάμαι καλά τη συζήτηση που καναμε,
    αλλα θυμαμαι που μου λεει (με αυτες που μπλέκεις τι περιμενεις)και εγω δεν απαντησα, με αυτοι δεν κανω παρεα για να ξερει με ποιες εχω μπλεξει, μετα που το σκεφτηκα λεο πως επρεπε να απαντήσω.

θυμαμαι μια φορα που μου ειχε πει ενασ φιλος για τη γκομενα που εχει, του ειχε πει η γκομενα του οτι πιο πριν απο αυτην τα ειχε με γυναικεσ μπαζα, και αυτος τις απαντήσε ναι πιο πριν ημουν στα μπαζα τωρα ειμαι στην αποχετευση.

εχω παρατηρηση οτι δεν πρεπει να αφησεις κουβεντα να πεσει κατω, να μη φανταζεσαι τι εννοει αλλα να την/τον ρωτήσεις τη εννοει.

πιστεύω και αυτι ειναι μια δοκιμασια.

ευχαριστω...
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Παρ 17 Αυγ - 22:36:29

Aστείες φράσεις που κυκλοφορούν κι έχουν εφεύρει οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να «θάψουν» έναν άνδρα! Κακίες και πάλι κακίες. Μην δίνετε σημασία. Κατά βάθος δεν είναι έτσι....είναι πολύ πιο κακές. Razz Embarassed Cool Sad Very Happy ....

Πάντως άλλο να είναι μια γυναίκα κακιά κι εντελώς διαφορετικό να σκέφτεται… κακιούλες, όπως οι παρακάτω για τους άνδρες!

Απολαύστε τα....

1. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου; Παντρέψου τον
    2. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη; Γίνε η γραμματέας του
    3. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό; Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι
    4. Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο; Αρχίζει με την φράση ” Η γυναίκα μου είπε…..”
    5. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα. Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.
    6. Οι άντρες είναι σαν τα κομπιούτερ. Για αυτό οι γυναίκες κρατάνε πάντα backup
    7. Πως θα πνίξεις έναν άντρα; Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας
    8. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του. Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο
    9. Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου; Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα
    10. Πως ξέρουμε ότι οι άντρες ανακάλυψαν τους χάρτες; Ποιος άλλος θα έλεγε πως 1cm = 1m
    11. Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από τον άντρα; Γιατί δεν πάει με άλλη γυναίκα κι ούτε γυρνά μεθυσμένος
    12. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της. Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες να ικανοποιήσουν μια ανάγκη του
    13. Ποιος άντρας έχει τρόπους; Αυτός που βγαίνει απ την πισίνα για να κατουρήσει
    14. Τι είναι ένας εργένης; Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα
    15. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο; Κάποιος πρέπει να καθαρίσει όταν φύγουν οι άντρες
    16. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα. Και μετά το παντρεύονται
    17. Πως ένας άντρας μπορεί να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα; Με το να μείνει ανύπαντρος
    18. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές; Τους αρέσει η κουλτουριάρικη παρέα.
    19. . Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας; Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ;
    20. Οι άντρες είναι σαν τις διαφημίσεις. Δεν πιστεύεις λέξη απ’ όσα λένε.
    21. Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν την νόσο των τρελών αγελάδων ; Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.
    22. Ποιός είναι ο καλός σύζυγος; Αυτός που έχει κλειστό το στόμα κι ανοιχτό το πορτοφόλι.
    23. Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άντρας είχε οργασμό; Θα πέσει πάνω σου και θα αρχίσει να ροχαλίζει.
    24. Πως θα σταματήσεις έναν άντρα που καυχιέται για το μέγεθος του; Απλά θα τον ρωτήσεις “Είναι μέσα τώρα;”
    25. Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή; …25 κιλά!
    26. Πόσα ανέκδοτα υπάρχουν για άντρες; Κανένα. Είναι όλα αλήθεια.
    27. Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ σκουπιδιών και του άντρα; Τα σκουπίδια τα πετάς έξω και παραμένουν εκεί.
    28. Γιατί στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη και μικρό κόλπο; Γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγάλο στόμα και μικρό πουλί.
    29. Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα απ όσα ξοδεύει μια γυναίκα. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που βρίσκει τέτοιον άντρα.
    30. Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς άντρες; Χωρίς εγκλήματα και γεμάτος χοντρές, ευτυχισμένες γυναίκες.
    31. Περιέγραψε τον ιδανικό άντρα. Εικοσιπέντε πόντους γλώσσα και να μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά.
    32. Σε τι μοιάζει και σε τι διαφέρει ένας άντρας και ένας υπολογιστής; Και οι δύο είναι δύσκολοι στον χειρισμό, σε εκνευρίζουν συνέχεια αλλά τους έχεις ανάγκη. Ο υπολογιστής όμως έχει μνήμη.
    33. Πως φαίνεται ένας άντρας που ενδιαφέρεται να σχεδιάσει το μέλλον του; Αγοράζει δύο μπουκάλια ουίσκι αντί για ένα.
    34. Πως ονομάζεται ο άντρας που έχει μισό εγκέφαλο; Χαρισματικός.
    35. Γιατί είναι δύσκολο για τις γυναίκες να βρούνε άντρες εμφανίσιμους, ευαίσθητους, και ειλικρινείς; Γιατί αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενο.

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 3:28:59