Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

3 απαντήσεις

''ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ'' ΜΟΤΙΒΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

Redline
    Redline
    Συντονιστής
    Συντονιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 604
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012

''ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ'' ΜΟΤΙΒΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ Empty ''ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ'' ΜΟΤΙΒΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

Δημοσίευση  Redline Τετ 8 Αυγ - 6:28:53

----------

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotosredline24 στις Πεμ 11 Ιουλ - 14:41:34, 2 φορές συνολικά
    kiprios

Αριθμός μηνυμάτων : 40
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2012

''ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ'' ΜΟΤΙΒΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ Empty Απ: ''ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ'' ΜΟΤΙΒΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

Δημοσίευση  kiprios Τετ 8 Αυγ - 7:21:55

πολυ ωραιο φιλε μπραβο σου
    χρησιμοποιεις ακομα αυτο το μοτιβο?
    Να πω κατι...Ενα προβλημα μου με τα μοτιβα που εχω δοκιμασει σε κοπελες ειναι.... εντωμεταξυ να πω οτι σε μερικες επιασαν και πολυ μαλιστα... αλλα μου ετιχε να αμφισβητησουν καποια πραγματα και τα εχασα.. εκει που λεμε "σου εχει συμβει ποτε..." μου ετιχε να μου πει κοπελα οχι δεν μου εχει συμβει.εκει τα χανω λιγο..εγω εκει τους λεω δεν γινετε σκεψου το λιγο μηπως δεν το θυμασε? η ουσια ειναι ομως οτι εκει τα χανω αμα μου πουν ετσι..

πως το σινεχιζουμε μετα ?

*λεω να δωσω παραδειγμα για να ειμαι πιο συγκεκριμενος...στο μοτιβο του μπΑνοιυ.. τα αμφισβητησε ολα και μου ειπε οχι δεν της συνεβηκαν ποτε αυτα.. να βαλει το χερι της στο ψυγειο και ν παρει ενα φαγωσιμο χωρις να το καταλαβει.. επισης ειπε οτι δεν ενιωσε ποτε να αισθανθει απο πριν τους υδρατμους του μπανιου να κανουν μασαζ στο σωμα της πριν μπει μεσα κ μπλα μπλα που λεει το μοτιβο..
    Επισης στο μοτιβο 4 μερη του εγκεφαλου μου αμφισβητησε το 3 μερος .. την ψευδεσθηση του ποια ειναι και τα ορια της..και μου ειπε γιατι ειναι για τις γυναικες? και οι αντρες εχετε αυτα τα μερη αν ειναι ετσι...
    Redline
    Redline
    Συντονιστής
    Συντονιστής

Δημοσίευση  Redline Τετ 8 Αυγ - 8:31:13

ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΗ. (4 ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.)
    ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΣ ΒΟΥΤΟΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΗΡΡΟΗ ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ Σ' ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: ΜΟΤΙΒΟ ΜΠΑΝΟΥ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ : ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΙΓΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΦΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΜΑ.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: 4 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1:ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΛΕΣ:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΑ ΛΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ :ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ; (ΝΕΓΚ)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotosredline24 στις Τετ 12 Σεπ - 12:29:29, 1 φορά
    dstrong

Αριθμός μηνυμάτων : 23
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012
    Τόπος : Αθηνα

Δημοσίευση  dstrong Πεμ 9 Αυγ - 3:36:19

Πολύ μου άρεσε το μοτίβο σου sotosredline24 !
    Ευχαριστώ!
    Θα το δοκιμάσω στο πεδίο οπωσδήποτε!
    kiprios

Αριθμός μηνυμάτων : 40
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2012

Δημοσίευση  kiprios Πεμ 9 Αυγ - 4:51:39

φιλε μου ειλικρινα ετσι απαντησα στα μερη εγκεφαλου.. στο μοτιβο του μπανιου τα εχασα...στα 4 μερη του εγκεφαλου τις απαντησα ετσι οτι εμας λειτοργουν διαφορετικα... και μου λεει ναι γιατι εσεις ειστε ανασθαιτοι χιουμοριστικα και γελασα απλα μ αυτο που ειπε και δεν το συνεχισα..
    τεσπα με την κοπελα πηγε αρκετα καλα μετα παρολο που αμφισβητουσε λιγο αυτα.. απλα θελω να εξασκη8ω μην μου ξανασυμβει με αλην κοπελα και τα χασω.. Smile
    Redline
    Redline
    Συντονιστής
    Συντονιστής

Δημοσίευση  Redline Πεμ 9 Αυγ - 5:34:15

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΤΙΒΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ DSTRONG ΕΝΥΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΡΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΤΙΒΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΝΥΣΧΥΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΤΠ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ!!!
    Redline
    Redline
    Συντονιστής
    Συντονιστής

Δημοσίευση  Redline Πεμ 9 Αυγ - 5:36:15

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙΠΡΙΟΣ ΕΤΣΙ... Laughing

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 3:05:08