Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

2 απαντήσεις

διδυμοι

hristos
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 76
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
    Τόπος : Αthens

διδυμοι  Empty διδυμοι

Δημοσίευση  hristos Κυρ 4 Νοε - 7:39:38

Γεια σας παιδες! Τυγχανει να εχω μια δίδυμη αδελφη και εχω παρατηρησει οτι οταν το λεω σε κοπελες ρωτανε αμεσως νιωθετε αυτη την τηλεπαθεια και τετοια. Εκανα σε μια φιλη το εξης της ειπα οτι αμα σκεφτω την αδελφη μου μπορει να το καταλαβει και να με παρει τηλεφωνο. Υπαρχει μια εφαρμογη για androids κινητα που βαζεις χρονομετρο και σου εμφανιζει μια fake κληση. Οταν της το εκανα επαθε μεγαλη πλακα! Σκεφτομαι να το δοκιμασω και σε πεσιμο και η μαλακια ειναι οτι οταν με ρωτουσαν για αυτο ελεγα οχι και οτι αυτα ειναι βλακειες.
    Οσοι ειστε διδυμοι δοκιμαστε το! εγω που εχω και αδερφη σκεφτομαι να το συνδυάσω με cold reading και οτι επεσα μεσα επειδη ειναι "χαρισμα" λογω αδερφης Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την hristos στις Κυρ 4 Νοε - 8:36:22, 1 φορά
    greekbrazilian
    Συντονιστής
    Συντονιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 370
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2012
    Τόπος : Kalamata (και προσωρινά Komotini)

διδυμοι  Empty Απ: διδυμοι

Δημοσίευση  greekbrazilian Κυρ 4 Νοε - 8:15:23

Και μην έχοντας, fake till you make it ;-)

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 3:12:39