Υπάρχει όντως αυτό που λέμε Άγχος Προσέγγισης (ΑΑ);
Εγώ δεν το νομίζω
Με εκνευρίζει όταν κάποιοι μου λένε πώς έχουν ΑΑ, όπως «δεν μπορώ να προσεγγίσω μια γυναίκα που μ’ αρέσει».
Μαλακίες!
Αν κάποιος πάντα είναι "freestyle" όταν πρόκειται να βγεί έξω για να προσεγγίσει και να προσελκύσει γυναίκες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φοβηθεί και να φρενάρει. Συνεπώς, δε θα κάνει τίποτα
Ας δώσω ένα παράδειγμα:
Αν σε ρωτούσα να κάνεις μια παρουσίαση στα επόμενα δύο λεπτά πάνω σ’ ένα θέμα που δεν γνωρίζεις,
πώς θα αισθανόσουν;
Αρκετά αγχομένος.
Τι θα γινόταν, όμως, αν σου έλεγα να κάνεις μια παρουσίαση πάνω σ’ ένα θέμα που γνωρίζεις,
διότι είναι κάτι που σ’ αρέσει ή είναι η δουλειά σου;
Πιθανόν θα αισθανόσουν λιγότερο αγχομένος και μπορεί να τα πήγαινες πολύ καλά
Τώρα, όμως, τι θα γινόταν αν σου έδεινα ένα 24ωρο να ετοιμάσεις την παρουσίαση
σε ένα θέμα που ήδη γνωρίζεις;
Είμαι σίγουρος ότι η αυτοπεποίηθησή σου θα είναι στα ήψη!
Θα πρέπει, τουλάχιστον, να έχεις 2 έτοιμες ρουτίνες και openers πριν βγεις.
Επανέλαβέ τα και εξάσκησέ τα μέχρι να τα μάθεις καλά, μέχρι να γίνουν «κομμάτι της ζωής σου».
Μόλις βγεις έξω, θα βρεις τον έαυτό σου να ξεκινάει μια συζήτηση χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι!
Να είστε καλά!
Εγώ δεν το νομίζω
Με εκνευρίζει όταν κάποιοι μου λένε πώς έχουν ΑΑ, όπως «δεν μπορώ να προσεγγίσω μια γυναίκα που μ’ αρέσει».
Μαλακίες!
Αυτό δεν είναι ΑΑ.
Αυτό είναι έλληψη προετοιμασίας
Αυτό είναι έλληψη προετοιμασίας
Αν κάποιος πάντα είναι "freestyle" όταν πρόκειται να βγεί έξω για να προσεγγίσει και να προσελκύσει γυναίκες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φοβηθεί και να φρενάρει. Συνεπώς, δε θα κάνει τίποτα
Ας δώσω ένα παράδειγμα:
Αν σε ρωτούσα να κάνεις μια παρουσίαση στα επόμενα δύο λεπτά πάνω σ’ ένα θέμα που δεν γνωρίζεις,
πώς θα αισθανόσουν;
Αρκετά αγχομένος.
Τι θα γινόταν, όμως, αν σου έλεγα να κάνεις μια παρουσίαση πάνω σ’ ένα θέμα που γνωρίζεις,
διότι είναι κάτι που σ’ αρέσει ή είναι η δουλειά σου;
Πιθανόν θα αισθανόσουν λιγότερο αγχομένος και μπορεί να τα πήγαινες πολύ καλά
Τώρα, όμως, τι θα γινόταν αν σου έδεινα ένα 24ωρο να ετοιμάσεις την παρουσίαση
σε ένα θέμα που ήδη γνωρίζεις;
Είμαι σίγουρος ότι η αυτοπεποίηθησή σου θα είναι στα ήψη!
Τα καλά νέα είναι ότι έχεις αρκετό χρόνο
να προετοιμαστείς πριν βγείς έξω
να προετοιμαστείς πριν βγείς έξω
Θα πρέπει, τουλάχιστον, να έχεις 2 έτοιμες ρουτίνες και openers πριν βγεις.
Επανέλαβέ τα και εξάσκησέ τα μέχρι να τα μάθεις καλά, μέχρι να γίνουν «κομμάτι της ζωής σου».
Μόλις βγεις έξω, θα βρεις τον έαυτό σου να ξεκινάει μια συζήτηση χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι!
Να είστε καλά!