Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

+2
Ζυγός
dreamguard
6 απαντήσεις

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 134
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Empty ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

Δημοσίευση  dreamguard Πεμ 20 Μάης - 5:08:58

Καλημέρα,

Σε αυτό το post θα σας αναφέρω για τον καλύτερο τρόπο κατά την γνώμη μου για να πάρεις το κινητό μιας κοπέλας.Οπού σου δίνει το κινητό της για να τής δήξεις κάτι που σου έμαθε ενας φίλος σου,της στέλνεις ενα μνμ και της λές να το ανοίξει μόνο όταν της πεις, μετά την βάζεις να κάνει μια σειρά από επιλογές και στο τέλος θα καταλήξει σε ότι της είχες στείλει στο μνμ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ:

1-παίρνεις το κινητό της :-)

2-Δημιουργεί περιέργεια curiosity η περιέργεια είναι σημαντικό “συστατικό’ για να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί γι αυτό πολλοί guru λένε να είσαι απρόβλεπτος γτ αλλιώς θα βαρεθεί η κοπέλα και θα σε αφήσει

3-όταν γυρίσει σπίτι της 1000000% θα ανοίξει το μήνυμα θα το βλέπει και θα προσπαθεί να καταλάβει πώς το έκανες. Το μήνυμα είναι άγκυρα θα συνδέσει αυτόματα όλα τα υπέροχα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό που ένιωσε με εσένα.

4-είναι τακτική stealth (lol)δεν δείχνεις κανένα ενδιαφέρων άρα δεν σε αξιολογεί και όταν δεν σε αξιολογεί κάποιος μπορεί να κάνεις λάθη που να μην τα προσέξει...επιπλέον δεν χάνεις social value όπως θα έχανες αν της ζητούσες απευθείας το κινητό της

5-επείδη είναι stealth μπορείς να τη χρησιμοποιείσει για να πάρεις το κινητό του ΤΟΙ(target of interest) ακόμα καί χωρίς να κάνεις isolate, αλλά και όταν υπάρχει ο γκόμενος της στο set(γρουπ)

Ας πούμε πως ο διάλογος πάει κάπως έτσι αφού έχετε κάνει πρώτα fluffy talk
    Ε-Ξέρεις προσπαθώ να διαβάσω τι σκέφτεσαι…λοιπόν για να δούμε αν μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό…επειδή δεν μπορώ να βρω ένα στυλό τώρα, θα σου στείλω ένα μήνυμα στο κινητό σου…αλλά θέλω να το δεις μόνο όταν θα σου πω εγώ εντάξει?
    Α-ναι
    Ε-οκ δώσε μου το κινητό σου(σημαντικό:την ώρα που το λες έχεις ήδη το κινητό μπροστά σου σαν να περιμένεις να στο δώσει)
    (σου δίνει το κινητό της και της στέλνεις το μήνυμα )
    Ε-ωραία έχεις δημιουργικότητα?(screening-την βάζεις σε θετικό κλίμα-ενεργοποιεί την φαντασία της)
    Α-ναι έχω
    Ε-ωραία θέλω να σκεφτείς χιουμοριστικά οκ?
    Α-ναι…οκ
    Ε-θέλεις να περάσεις καλά?
    Α-ναι
    Ε-πολύ ωραία δώσε μου το χέρι σου(το παίρνεις το κρατάς για λίγο και μετά το αφήνεις –κίνο)
    Ε-ωραία τώρα θέλω να σκέφτεσαι στο μυαλό σου μόνο ότι θα σου λέω εγώ και τίποτα άλλο αλλιώς δεν θα πετύχει εντάξει?
    Α-ναι
    Ε-λοιπόν θέλω να σκεφτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα τροπικό νησί, εκεί υπάρχει μια αποθήκη…..και εσύ στέκεσαι μπροστά στην πόρτα της αποθήκης μια παλιά ξύλινη σάπια πόρτα…..και την ανοίγεις σιγά τι βλέπεις μέσα στην αποθήκη?
    Α-ένα κρεβάτι(lol ότι και να πει δεν έχει σημασία-συμμετέχει )
    E-ωραία δίπλα στο κρεβάτι βρίσκομαι και εγώ με 3 τραπέζια μπροστά μου στη σειρά εγώ βρίσκομαι πίσω από το μεσαίο τραπέζι
    Α-οκ
    Ε-πάνω στο μεσαίο τραπέζι βρίσκεται μια τράπουλα.. την τράπουλα την χωρίζουμε στις κόκκινες και στις μαύρες κάρτες θέλω να διαλέξεις μια από αυτές τις 2 στοίβες και να την πάρεις μπροστά σου
    Ε-τις μαύρες θέλω , ωραία διάλεξες να πάρεις μπροστά σου τις μαύρες κάρτες σωστά?
    Α-ναι
    Ε-άρα εμένα μου μένουν οι κόκκινες σωστά?
    Α-ναι
    Ε-ωραία, τώρα από τις κόκκινες κάρτες τις χωρίζω στις κούπες και στα καρό θέλω να διαλέξεις μια από αυτές τις 2 στοίβες και να την βάλεις στο δεύτερο τραπέζι δεξιά μας
    Α-τα καρό
    Ε-πολύ ωραία λοιπόν επομένως έχουμε τα καρό στο δεύτερο τραπέζι…τώρα χωρίζουμε τα καρό στους μονούς αριθμούς και στους ζυγούς αριθμούς καρό θέλω να διαλέξεις μια από αυτές τις δύο στοίβες και να την βάλεις στο τρίτο τραπέζι αριστερά μας.
    Α-τους ζυγούς
    Ε-ωραία άρα παίρνουμε τους ζυγούς και τους βάζουμε στο τρίτο τραπέζι αριστερά, άρα στο τραπέζι μας μένουν μόνο οι μονές καρό κάρτες σωστά?
    Α-ναι
    Ε-τώρα οι μονές καρό κάρτες είναι το 1(άσος),3,5 βοήθησε με..
    Α-7 και 9
    Ε-μπράβο άρα έχουμε τις 1,3,5,7 και 9 καρό κάρτες θέλω να τραβήξεις 3 κάρτες και να τις βάλεις σε ένα ράφι που βρίσκεται στο τοίχο
    Α-το 1,3 και 7
    Ε-ωραία τώρα από το ράφι που έχουμε το 1 το 3 και το 7 καρό θέλω να διαλέξεις δύο κάρτες και να τις βάλεις σε ένα δεύτερο ράφι που βρίσκεται κοντά μας
    Α-το 1 και 3
    Ε-άρα στο ράφι μας..μας μένει το 7 καρό σωστά?
    Α-ναι
    Ε-επομένως πως ήξερα εγώ ποια κάρτα θα επέλεγες να μείνει στο τέλος στο ράφι? Θέλω να ανοίξεις το μήνυμα που σου έστειλα.
    Α-(το βλέπει ) αααααααααααα πως το έκανες?(hoop-test)
    Ε-εμ κρατάς μυστικό…?
    A-ναι
    Ε-και εγώ αυτό προτιμώ να κάνω (neg –τις δείχνεις ότι δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις)
    Ε-αλλάζεις θέμα

Σημείωση- μπορέι να φαίνεται μεγάλο το μαγικό αλλά παίρνει γύρο στο 10 λεπτο για να το κάνεις
    SOS-ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ….. ΓΙΑΤΙ?
    Γιατί μετά το άτομο που σας το ζήτησε θα ξενερώσει….και θα φύγει όλη η διασκέδαση που είχε νιώσει!! Επιπλέον μου έχει τύχει πολλές φορές να μου ζητάνε να κάνω μαγικό οι φίλοι μου σε κορίτσια μονό και μόνο για να ξαναδιασκεδάσουν !!!!Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μη μοιάζεις να κάνεις μαγικά για να εντυπωσιάσεις!!!!! Αν όμως ήξεραν πως γίνεται δεν θα στο ζητούσαν γιατί ?
    Γιατί δεν θα ήταν πλέον διασκεδαστικό. Σκέψου θα σου άρεσε να βλέπεις στην τηλεόραση μαγικά που ξέρεις ποια είναι η μέθοδος ?Εμένα θα μου άρεζαν περισσότερο αν δεν ήξερα!
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΙΚΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΤ ΤΗΝ 1 ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ(πρόσεξε δεν είπα στην αρχή ότι θα μαντέψω την κάρτα που θα διαλέξεις) ΚΑΙ ΤΗ 2 ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ

Ασχετο: παραπλήσια μέθοδος χρησιμοποιούν και οι λεγόμενοι mentalist lol

Μέθοδος(το μαγικό λέγεται MAGICIAN CHOICE ή Equivoque =>
    Πάνε πάνω και δες τα bold.
    Πρόσεξε πως ας πούμε εκεί που λέω
    Ε-πάνω στο μεσαίο τραπέζι βρίσκεται μια τράπουλα.. την τράπουλα την χωρίζουμε στις κόκκινες και στις μαύρες κάρτες θέλω να διαλέξεις μια από αυτές τις 2 στοίβες και να την πάρεις μπροστά σου
    Εκεί υπάρχουν 2 πιθανές περιπτώσεις:

a)Α-την κόκκινη
    Ε-ωραία διάλεξες να πάρεις μπροστά σου τις κόκκινες κάρτες
    Τώρα τις κόκκινες κάρτες τις χωρίζεις στις κούπες και στα καρό

b)Α-την μαύρη
    Ε-ωραία διάλεξες να πάρεις μπροστά σου τις μαύρες κάρτες
    Επομένως εμένα μου μένουν οι κόκκινες σωστά?
    Α-ναι(την βάζεις να συμμετέχει και αυτό την εμποδίζει από το να σκεφτεί πως το κάνεις)
    Ε-ωραία τώρα χωρίζω τις κόκκινες κάρτες στις κούπες και στα καρό

Συμπέρασμα =ότι και να διαλέξει εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει τι θα κάνουμε με αυτό αρά εγώ έχω τον ελέγχω της επιλογής ενώ αυτή μόνο την ψευδαίσθηση. Θα πρέπει να αυτοσχεδιάζεις αναλαγα με τις απαντήσεις δλδ ας πούμε αν χρειαζόμουνα να κι άλλο ράφι θα έβαζα και άλλο στο δωμάτιο....
    Τελέιωμα=όπως είπα συνεχώς αυτοσχεδιάζες με τις απαντήσεις που σου δέινει , ετσί αν στο τέλος το 7 καρό καταλήξει να βρίσκεται πάνω στο τράπεζει λές"Επομένως, εγώ πως ήξερα οτί θα διάλεγες να αφήσουμε το 7 καρό στο τραπέζι" αν έμενε το 7 καρό στο ράφι θα έλεγα"Επομένως, εγώ πως ήξερα ότι διάλεγες να αφήσουμε το 7 καρό στο ράφι" και ουτο καθε εξής.....

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:
    "διάλεξε με ποια στοίβα θες να συνεχίσουμε?" γτ μετά χάνεις τον έλεγχο της επιλογής

Επειδή μάλλον στη αρχή θα σας δυσκολέψει για να το καταλάβετε καλύτερα δείτε αυτά:

http://revver.com/video/759219/equivoque-magicians-choice-force/
    https://www.youtube.com/watch?v=SZhBw4P22X8&feature=related
    https://www.youtube.com/watch?v=epjl6HQqw2o&feature=channel
    http://howtodomagictrickcorner.com/blog/tag/magicians-choice/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Equivocation_%28magic%29

Κάντετο πρώτα στου φίλους σας και μετά στα κορίτσια
    Στην σπάνια περίπτωση που το καταλάβει κάποια(δεν μου έτυχε ποτέ) της λές ήταν ένα τέστ για να δώ αν είσαι έξυπνη αλλά μπράβω πέρασες κόλα πέντε(κολλάτε)

Ελεύθερα με ρωτάτε για οποιαδήποτε διευκρίνηση!!!
    Καλή τύχη,
    Iraklispro

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iraklispro στις Τετ 30 Ιουν - 0:13:25, 2 φορές συνολικά
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Empty Απ: ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

Δημοσίευση  Επισκέπτης Σαβ 26 Ιουν - 2:21:02

Πολύ πρωτότυπο κολπάκι. Θα το δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή!

(άσχετο, έπαιζες η παίζεις wow ? και αυτό γτ είδα κάτι για στέλθ και τάργκετ :Ρ)
    dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Empty Απ: ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ

Δημοσίευση  dreamguard Κυρ 27 Ιουν - 15:23:37

είναι πολυ καλό θα το διαπιστώσεις και απο τις αντιδράσεις τον φίλων σου Smile
    δεν πάιζω wow απλος αυτοί είναι όροι που χρησιμοποιουνται απο την seduction community για να συνεννούμαστε μεταξή μας και επειδή γράφω περισσότερο σε ξένα φόρουμ μου έχουν μείνει "κουσούρι".
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  Επισκέπτης Δευ 12 Ιουλ - 13:46:20

το εχω δοκιμασει ως τωρα σε καμια 10 αρια ατομα και οι αντιδρασεις ειναι ολα τα λεφτα !
    ηθελα ομως να ρωτισω αν γινεται να το κανει κανεις με τραπουλα σε τραπεζι κανονικα. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα πετυχει ? (ισως να ειναι πιο δυσκολο φανταζομαι γιατι μπορει να το "πιασουν" το κολπακι)
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1237
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008

Δημοσίευση  Ζυγός Δευ 12 Ιουλ - 14:16:38

Method έγραψε:το εχω δοκιμασει ως τωρα σε καμια 10 αρια ατομα και οι αντιδρασεις ειναι ολα τα λεφτα !

Πες μας περισσότερα....που το έκανες και τι αντιδράσεις είδες.
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  Επισκέπτης Δευ 12 Ιουλ - 15:07:54

Αν εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο τοτε:
    το εκανα στην ξαδερφη μου την πρωτη φορα και οταν ανοιξε το χαρτι που ειχα γραψει τον αριθμο και προσπαθουσε να καταλαβει τι και πως. μετα σε καμια 5αρια φιλους μεσο facebooοk που και αυτοι προσπαθουσαν να καταλαβουν το ιδιο οταν ανοιξαν το message που τους ειχα στειλει πιο πριν. Και σε μερικα αλλα ατομα που μιλαω οταν ειχαμε παει για μπανιο/καφε. γενικα οι αντιδρασεις ηταν καπως ιδιες. ολοι με ρωταγαν πως το εκανες και τετοια tongue
    dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  dreamguard Τετ 14 Ιουλ - 4:00:05

ηθελα ομως να ρωτισω αν γινεται να το κανει κανεις με τραπουλα σε τραπεζι κανονικα.
    δεν νομίζω και υπάρχουν 2 λόγοι που το λέω :
    1.Θα πρέπει να κουβαλάς τράπουλα (άμα κουβαλάς τράπουλα θα φαίνεται σαν να προσπαθείς πολύ-κακό-)
    2.Θα πρέπει να ξεχωρίζεις τα χαρτιά δλδ θα πρέπει να ξεχωρίζεις εκείνη την ώρα τις κόκκινες απο τίς μαύρες κάρτες = περιττός χρόνος=μπορεί να βαρεθεί το γρουπ
    3.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ γιατί όταν όλα γίνονται στην φαστασία της, σε μια φανταστική αποθήκη τότε μπορείς να αυτοσχεδιάσεις π.χ. να βάλεις κι αλλά ράφια αν σου χρειάζονται με διάφορα χρώματα ή και κουτιά και
    4.είναι πιθανότερο να το καταλάβουν Smile
    τελικα 4 εγραψα αλλά δεν πειράζει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iraklispro στις Τετ 14 Ιουλ - 8:17:22, 2 φορές συνολικά
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  Επισκέπτης Τετ 14 Ιουλ - 6:30:12

Εχεις δικιο και εγω μερικες τετοιες σκεψεις εκανα και τελικα σε αυτο το συμπερασμα κατελιξα..
    σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση σου!
    FromDaStreets
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 324
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2011

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Empty που μπορω να βρω παρομοια

Δημοσίευση  FromDaStreets Παρ 29 Απρ - 9:00:46

πολυ καλο που μπορω να βρω τετοιου ειδους τρικ (δεν ξερω αγγλικα) απαντηστε pleaseee
    rebel
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 68
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
    Τόπος : Πάτρα

Δημοσίευση  rebel Παρ 29 Απρ - 15:11:44

Alexandross
    Alexandross

Αριθμός μηνυμάτων : 42
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
    Τόπος : Ηράκλειο

Δημοσίευση  Alexandross Σαβ 30 Απρ - 16:13:35

FromDaStreets ρίχνοντας μια μάτια στα καλουδια θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όπως επισεις και στην ενότητα με τις ερωτήσεις
    FromDaStreets
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 324
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2011

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Empty καλοο

Δημοσίευση  FromDaStreets Κυρ 1 Μάης - 2:57:36

απιστευτο το βρηκε χαχαχα οντως το ειχα στο 4..αν και δεν ξερω καλα αγγλικα.ποιο ειναι το κολπο;
    Antonio
    Antonio
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 105
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  Antonio Τετ 7 Σεπ - 7:53:33

Πολύ πολύ καλό. Κρίνοντας και από άλλα "μαγικά" που μου έδειξε ένας φίλος αυτό είναι εξαιρετικό και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες της "έλξης"

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 3:04:30