ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω,τι ακριβως μαθαμε απ αυτο το βιντεο?
μάθαμε:
1.πως οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόμαστε επηρεάζουν το mood μας(o χαμογελαστός τύπος όταν κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει την κοπέλα να χαμογελάσει αυτό τον επηρέασε ψυχολογικά όχι τόσο επειδή δεν θα έκανε πιθανός σχέση μαζί της αλλά λόγο της αρνητικότητας της στην ζωή και της "κατάθληψεις της" συμπέρασμα=πρέπει να κάνεις παρέα με θετικούς ανθρώπους που έχουν θετική διάθεση ώστε να σε επηρεάζουν και εσένα θετικά
2.είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που το είδατε νιώθατε καλύτερα , βρισκόσασταν σε ποιο θετικό τρόπο σκέψης και mood απο ότι πρίν το δείτε
αυτό δείχνει την δύναμη του χαμόγελου (δλδ όταν έβλεπες τόσους ηθοποιούς να χαμογελάνε αυτό σε βοηθάει συναισθηματικά βάση της παρατηρήσεις 1 και μάλιστα οι περισσότεροι τους χαμογελάσατε πίσω)
3. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΩΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ(δες discription) Winner - Best Narrative Short, Cleveland Int'l Film Festival, Winner - Jury Award, Gen Art Chicago Film Festival, Winner - Audience Award, Hawaii Int'l Film Festival, Winner - Best Short Comedy, Breckenridge Festival of Film, Winner - Crystal Heart Award, Best Short Film & Audience Award, Heartland Film Festival, Winner - Christopher & Dana Reeve Audience Award, Williamstown Film Festival, Winner - Best Comedy, Dam Short Film Festival, Winner - Best Short Film, Sedona Int'l Film Festival.
Αν θές περισσότερο για το χαμόγελο ασχολήσου με τον Anthony Robbins τον κορυφαίο ψυχολόγο αυτοβελτίωσεις
Αν πιστεύεις πως το να χαμογελάς δεν σε επηρεάζει ψυχολογικά θα σου πρότεινα να πας μπροστά σε ένα καθρέφτη και να χαρίσεις το μεγαλύτερο χαμόγελο στον εαυτό σου και να πεις "Είμαι το βραβείο, το να μου μηλάει κάποιος είναι προνομιο γι αυτό και ο κόσμος θα μου δώσει το καλήτερο που υπάρχει"
Τέλος εμείς οι άνθρωποι έχουμε την συνήθεια εκ γεννητής να σκεφτόμαστε το αρνητικό και αυτό πολλές φορές μας καταστρέφει και μας οδηγεί σε αδιέξοδο βάση του "νόμου" της ψηχολογίας ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ . Όταν σκέφτεσαι πως είσαι "Rock star" και πως είσαι το βραβείο τότε δρας με τον ανάλογο τρόπο άρα και οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να πιστεύν αυτο που σκέφτεσαι δλδ πάει κάπως έτσι
Είμαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent =>ανάλογη συμπεριφορά στους ανθρώπους=> οι ανθρωποι θα αρχίσουν να πιστεύουν πως όντως είσαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent λόγο της συμπεριφοράς σου =>θα σου φερθούν και αυτοί σαν να είσαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent
βασισμένο στην Opposite Theory της ψυχολογίας
του καλοπιασματος
δεν θα το έλεγα σε κάμια περίπτωση καλόπιασμα
το καλόπιασμα σήμαινει πως προσπαθώ να καλοπιάσω κάποιον για να μου κάνει μια χάρη/μου δώσει κάτι
ο συμπαθητικός τύπος όμως δεν περίμενε κανενα αντάλαγμα απο κανέναν απλα έκανε την δουλειά του (που ηταν να επικυρώνει τα εισητήρια του πάρκινγκ) ποιο διασκεδαστηκή κάνοντας τους άλλους να χαμογελάνε
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣκατάλαβες τι εννοώ ????????