Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

+2
THUNDER80
dreamguard
6 απαντήσεις

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :)

dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 134
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :) Empty Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :)

Δημοσίευση  dreamguard Τετ 14 Ιουλ - 5:57:24

Αυτό τα λέει όλα δες https://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βίντεο
    Προβολές : 3.794.633
    ψήφοι: 25.508 θετικές
    γράψε σχόλια...:-)
    τώρα που το είδες, κατάλαβες τι εννοώ έτσι? :-)
    Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    *αν το λινκ δεν δουλέψει πάνε στο https://www.youtube.com και γράψε Validation είναι το πρώτο βίντεο που θα σου βγάλει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iraklispro στις Τετ 14 Ιουλ - 8:28:50, 4 φορές συνολικά
    THUNDER80
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 65
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
    Τόπος : ΠΑΤΡΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :) Empty Απ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :)

Δημοσίευση  THUNDER80 Τετ 14 Ιουλ - 6:31:24

Φοβερό φίλε.Έίναι καταπληκτικό οπως το είπες.Όντως το χαμογέλο έχει μεγάλη δύναμη.
    Μας έχει κάνει ετσι η ζωή και η καθημερινότητα που δεν χαμογελαμε αρκετά.
    Έχω και εγώ ενα θέμα με το χαμόγελο και πρέπει να το λύσω.....
    Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 706
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2009

Δημοσίευση  qwerty Κυρ 18 Ιουλ - 6:06:30

Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ηταν η δυναμη του χαμογελου αλλα η δυναμη,θα το πω κομψα,του καλοπιασματος
    Οπωσδηποτε το χαμογελο παιζει σπουδαιο ρολο ΚΑΙ στο πεσιμο,ομως ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω,τι ακριβως μαθαμε απ αυτο το βιντεο?
    dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  dreamguard Δευ 19 Ιουλ - 2:21:14

ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω,τι ακριβως μαθαμε απ αυτο το βιντεο?
    μάθαμε:
    1.πως οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόμαστε επηρεάζουν το mood μας(o χαμογελαστός τύπος όταν κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει την κοπέλα να χαμογελάσει αυτό τον επηρέασε ψυχολογικά όχι τόσο επειδή δεν θα έκανε πιθανός σχέση μαζί της αλλά λόγο της αρνητικότητας της στην ζωή και της "κατάθληψεις της" συμπέρασμα=πρέπει να κάνεις παρέα με θετικούς ανθρώπους που έχουν θετική διάθεση ώστε να σε επηρεάζουν και εσένα θετικά
    2.είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι που το είδατε νιώθατε καλύτερα , βρισκόσασταν σε ποιο θετικό τρόπο σκέψης και mood απο ότι πρίν το δείτε
    αυτό δείχνει την δύναμη του χαμόγελου (δλδ όταν έβλεπες τόσους ηθοποιούς να χαμογελάνε αυτό σε βοηθάει συναισθηματικά βάση της παρατηρήσεις 1 και μάλιστα οι περισσότεροι τους χαμογελάσατε πίσω)
    3. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΩΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ(δες discription) Winner - Best Narrative Short, Cleveland Int'l Film Festival, Winner - Jury Award, Gen Art Chicago Film Festival, Winner - Audience Award, Hawaii Int'l Film Festival, Winner - Best Short Comedy, Breckenridge Festival of Film, Winner - Crystal Heart Award, Best Short Film & Audience Award, Heartland Film Festival, Winner - Christopher & Dana Reeve Audience Award, Williamstown Film Festival, Winner - Best Comedy, Dam Short Film Festival, Winner - Best Short Film, Sedona Int'l Film Festival.
    Αν θές περισσότερο για το χαμόγελο ασχολήσου με τον Anthony Robbins τον κορυφαίο ψυχολόγο αυτοβελτίωσεις

Αν πιστεύεις πως το να χαμογελάς δεν σε επηρεάζει ψυχολογικά θα σου πρότεινα να πας μπροστά σε ένα καθρέφτη και να χαρίσεις το μεγαλύτερο χαμόγελο στον εαυτό σου και να πεις "Είμαι το βραβείο, το να μου μηλάει κάποιος είναι προνομιο γι αυτό και ο κόσμος θα μου δώσει το καλήτερο που υπάρχει"

Τέλος εμείς οι άνθρωποι έχουμε την συνήθεια εκ γεννητής να σκεφτόμαστε το αρνητικό και αυτό πολλές φορές μας καταστρέφει και μας οδηγεί σε αδιέξοδο βάση του "νόμου" της ψηχολογίας ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ . Όταν σκέφτεσαι πως είσαι "Rock star" και πως είσαι το βραβείο τότε δρας με τον ανάλογο τρόπο άρα και οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να πιστεύν αυτο που σκέφτεσαι δλδ πάει κάπως έτσι
    Είμαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent =>ανάλογη συμπεριφορά στους ανθρώπους=> οι ανθρωποι θα αρχίσουν να πιστεύουν πως όντως είσαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent λόγο της συμπεριφοράς σου =>θα σου φερθούν και αυτοί σαν να είσαι Rock star/το βραβείο/γαμάτος/Pick UP legent
    βασισμένο στην Opposite Theory της ψυχολογίας

του καλοπιασματος
    δεν θα το έλεγα σε κάμια περίπτωση καλόπιασμα
    το καλόπιασμα σήμαινει πως προσπαθώ να καλοπιάσω κάποιον για να μου κάνει μια χάρη/μου δώσει κάτι
    ο συμπαθητικός τύπος όμως δεν περίμενε κανενα αντάλαγμα απο κανέναν απλα έκανε την δουλειά του (που ηταν να επικυρώνει τα εισητήρια του πάρκινγκ) ποιο διασκεδαστηκή κάνοντας τους άλλους να χαμογελάνε
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
    κατάλαβες τι εννοώ ????????
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Δευ 19 Ιουλ - 2:42:22

Κατ'αρχην ολοι συμφωνουμε οτι το χαμογελο παιζει σπουδαιο ρολο στην ζωη μας,στην ψυχολογια μας και στις σχεσεις μας.
    Πιστευω οτι αξιζει να αναφερω το εξης που διαβασα : Σιγουρα ξερεις πως οταν νιωθεις ομορφα,χαμογελας,ηξερες ομως πως οταν χαμογελας νιωθεις πιο ομορφα?? Αυτο λεει οτι γινεται επειδη ανεβαινει η θερμοκρασια στον εγκεφαλο,κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως.
    Στο βιντεο παντως,εγω δεν ειδα την δυναμη του χαμογελου,θελω να πω δεν ειδα καποιον να χαμογελαει και να αλλαζει την διαθεση των αλλων,
    ειδα καποιον να λεει χαμογελοντας ομορφα πραγματα στους αλλους,και να τους κανει να νιωθουν ομορφα για τον εαυτο τους,και να χαμογελανε.
    Αυτο με την κοπελα που δεν χαμογελουσε μου φανηκε τραβηγμενο,αν και διδακτικο

Δεν ξερω να βαζω παραθεσεις γι αυτο κανω αντιγραφη-επικκοληση,λες: το καλόπιασμα σήμαινει πως προσπαθώ να καλοπιάσω κάποιον για να μου κάνει μια χάρη/μου δώσει κάτι. Οχι,καλοπιασμα ειναι αυτο που λεει η λεξη,πιανω καποιον με το καλο,του φερομαι ομορφα.

Βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις,μ αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεσαι

Υ.Γ. Λες : ασχολήσου με τον Anthony Robbins τον κορυφαίο ψυχολόγο αυτοβελτίωσεις

Η γνωμη μου ειναι ( και δεν την στηριζω σε καμια επιστημονικη αναφορα ή κατι τετοιο,απο ενστικτο και μονο) η εξης : Μακρια απο τους αυτοβελτιωτιστες της δεκαετιας του 70.Πιστευω οτι ο λογος που εγινε αυτο το μπαμ της μελετης της ψυχολογιας(οπως ειπε ο στυλατος) ηταν για να μαντρωσουν τους ανθρωπους που την δεκαετια του 60 ηταν τοσο ζωντανοι. Καποιος ειχε πει : το 60 ηταν μια υπεροχη εποχη για να διδαξεις,η ανθρωποι ζουσαν και αμφισβητουσαν,τωρα απλα σκεφτονται..Και οπως ειπε και ο Al bundy :70s sucks
    dreamguard
    dreamguard
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  dreamguard Πεμ 22 Ιουλ - 4:31:25

Σιγουρα ξερεις πως οταν νιωθεις ομορφα,χαμογελας,ηξερες ομως πως οταν χαμογελας νιωθεις πιο ομορφα
    ναι όταν χαμογελάς νιωθείς όμορφα(ακόμα και αν το χαμόγελο είναι ψεύτικο-προσποιειτο αυτόπου μετράει είναι η κίνηση των μυών) και όταν νιώθεις όμορφα χαμογελάς

δεν θυμάμαι για ποιον ακριβή λόγο γίνεται αυτό...αλλά γίνεται

δεν θα το έλεγα σε κάμια περίπτωση καλόπιασμα
    το καλόπιασμα σήμαινει πως προσπαθώ να καλοπιάσω κάποιον για να μου κάνει μια χάρη/μου δώσει κάτι
    ο συμπαθητικός τύπος όμως δεν περίμενε κανενα αντάλαγμα απο κανέναν απλα έκανε την δουλειά του (που ηταν να επικυρώνει τα εισητήρια του πάρκινγκ) ποιο διασκεδαστηκή κάνοντας τους άλλους να χαμογελάνε

το καλόπιασμα σήμαινει πως προσπαθώ να καλοπιάσω κάποιον για να μου κάνει μια χάρη/μου δώσει κάτι. Οχι,καλοπιασμα ειναι αυτο που λεει η λεξη,πιανω καποιον με το καλο,του φερομαι ομορφ

Βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις,μ αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεσαι

εννοώ πως ο συμπαθητικός τύποςστο βίντεο δεν έκανε τους άλλους ανθρώπους να νιώσουν ωραία με σκοπο την ανταμοιβή απο αυτούς απλά του άρεσε να βλέπει τους άλλους χαρούμενος και να τους αυξάνει την αυτοπεποιθηση δλδ θέλω να πω πως δεν ήταν γλύφτεις

θα σου πρότεινα να πάρεις αυτο το βιβλίο http://www.books-in-greek.gr/booksingreek/product.asp?pf_id=155259&pr_type=outer μίλαει για όλα αυτα και για το emotional inteligence

όσο αναφορά τα άλλα για την δεκαετεία του 60 και του 70 δενμπορώ να τοποθετιθώ γιατι δεν ξέρω πως ήταν η κατάσταση το 60 για να την συγκρίνω με του 70
    πάντως ο Athony Robbins αναφέρεται και στο βιβλίο THE GAME του neil strauss

φιλικα,
    iraklispro
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ :) Empty btnbur

Δημοσίευση  qwerty Κυρ 25 Ιουλ - 11:16:15

Θα ελεγα οτι αυτο το βιντεο ειναι κοντα σε αυτο που ειχα πει παλια ο μπισκοτος οτι σου ανεβαζει το rapport βολιδα (αληθεια,που χαθηκε αυτος? )
    εχοντας αυτο σαν πλανο μπορεις να επικοινωνησεις με τροπο πιο κοντα σε αυτο που μας ενδιαφερει (ΕΛΞΗ)? ευκολο ειναι.
    Για το χαμογελο τωρα,τι να πρωτοπουμε?Ας πρωτοπω αυτα ππου αναφερει ο Στραους οτι ειπε ο Μυστηριος :χαμογελωντας δειχνεις πως τα χεις καλα με τον εαυτο σου,πως εχει πλακα και πως εισαι καποιος.
    Σιγουρα ειναι καλο να κανεις την αλλη να χαμογελασει,εξισου καλο ομως ειναι να χαμογελας κι εσυ.
    Χαμογελωντας δειχνεις φιλικος,δειχνεις δεκτικος στην επικοινωνια,χαρουμενος,αισιοδοξος και γενικα προβαλεις μια πιο ελκυστικη εικονα προς τα εξω.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι στην τηλεοραση χαμογελανε σε τετοιο βαθμο.
    Θα ελεγα οτι το χαμογελο ειναι ενα πολυ πετυχημενο κομπλιμεντο προς τον συνομιλητη σου.
    Δεν σου προτεινω να κανεις προσποιητα χαμογελα γιατι εκτος του οτι θα ειναι κουραστικο και βαρετο για σενα,εκτος του οτι θα χασει την αξια του με την επαναληψη,κανει μπαμ απο μακρια και πιθανως να εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα.
    Δες το σαν ενα ακομη εργαλειο/τροπο εκφρασης,οταν νιωθεις ομορφα χαμογελωντας να ξερεις οτι το δειχνεις και στους αλλους.
    playman07

Αριθμός μηνυμάτων : 22
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2010

Δημοσίευση  playman07 Δευ 16 Αυγ - 5:59:04

απιστευτο video!!!!!!Το χαμογελο μπορει να αλλαξει μια ζωη.....Τι ασκεισεις μπορουμε να κανουμε για να κραταμε το χαμογελο στα χειλη μασ....???Αν ξερει καποιος ας γραψει....
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Δευ 16 Αυγ - 11:10:15

Mα ειναι απλο,πες : φετΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    αν και πιστευω οτι στην κατασταση σου θα σε βοηθουσε περισσοτερο ενα εγχειριδιο γραμματικης β γυμνασιου για να μαθεις να γραφεις σωστα την λεξη ασκησεις
    THUNDER80
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  THUNDER80 Δευ 16 Αυγ - 11:31:56

Θεωρώ οτι είναι άσκοπο να ειρωνεύομαστε και να μειώνουμε τον άλλο...
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1237
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008

Δημοσίευση  Ζυγός Πεμ 19 Αυγ - 8:00:23

qwerty έγραψε:Mα ειναι απλο,πες : φετΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    αν και πιστευω οτι στην κατασταση σου θα σε βοηθουσε περισσοτερο ενα εγχειριδιο γραμματικης β γυμνασιου για να μαθεις να γραφεις σωστα την λεξη ασκησεις

Απ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ Smile
      THUNDER80 στό Δευ Aug 16, 2010 10:31 pm
    Θεωρώ οτι είναι άσκοπο να ειρωνεύομαστε και να μειώνουμε τον άλλο...

THUNDER80

Έχεις δίκαιο φίλε THUNDER80.
    Η ειρωνία με το χιούμορ έχουν τεράστια διαφορά!!
    Αναρωτιέμαι...γιατί διέγραψε αυτό:
    https://elksi.catsboard.com/forum-f4/topic-t576.htm

Φιλικά
    Ζυγός

qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Πεμ 19 Αυγ - 8:20:28

ας κανω μια προσπαθεια να το κανω πιο νιανια για οσους δυσκολευτηκαν με την πρωτη
    η πιο συνηθισμενη μορφη επικοινωνιας ειναι ο λογος,κατ εμε οχι και η πρακτικοτερη
    εδω,αυτο που μαθαινουμε επι της ουσιας ειναι να δομουμε το λογο μας ετσι ωστε να εχουμε ενα συγκεκριμμενο,επιθυμητο
    αποτελεσμα.Τοσο απλα.
    Αν δεν ξερεις να χειριζεσαι σωστα τον λογο,τις λεξεις που χρησιμοποιεις και τα νοηματα που βγαζουν ειναι ΕΠΟΜΕΝΟ να
    εχεις αρνητικο αποτελεσμα,και ακομη χειροτερα θα αναρωτιεσαι τι εφταιξε και λακισε η γκομενα,γιατι δεν επικοινωνεις σωστα και θα μπαινεις στα φορουμ να ρωτας για μαγικες συμβουλες (καλη ωρα φιλε ζυγε)
    Ειναι λογικο βεβαια να κανεις λαθη,γραφοντας στο πληκτρολογιο λογω greeklish να μπερδευεσαι,κσερεισ!
    Γενικα ομως εχω παρατηρησει κραυγαλεα ακυρα λαθη και πολλες ακυρες εκφρασεις στην προσπαθεια καποιου να εκφραστει,
    και επαναλαμβανω ΞΑΝΑ οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.Αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου
    Και φυσικα οι ηλιθιες ερωτησεις παντα εχουν ηλιθιες απαντησεις...

Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Πεμ 19 Αυγ - 9:14:38

qwerty έγραψε:ας κανω μια προσπαθεια να το κανω πιο νιανια για οσους δυσκολευτηκαν με την πρωτη
    η πιο συνηθισμενη μορφη επικοινωνιας ειναι ο λογος,κατ εμε οχι και η πρακτικοτερη
    εδω,αυτο που μαθαινουμε επι της ουσιας ειναι να δομουμε το λογο μας ετσι ωστε να εχουμε ενα συγκεκριμμενο,επιθυμητο
    αποτελεσμα.Τοσο απλα.
    Αν δεν ξερεις να χειριζεσαι σωστα τον λογο,τις λεξεις που χρησιμοποιεις και τα νοηματα που βγαζουν ειναι ΕΠΟΜΕΝΟ να
    εχεις αρνητικο αποτελεσμα,και ακομη χειροτερα θα αναρωτιεσαι τι εφταιξε και λακισε η γκομενα,γιατι δεν επικοινωνεις σωστα και θα μπαινεις στα φορουμ να ρωτας για μαγικες συμβουλες (καλη ωρα φιλε ζυγε)
    Ειναι λογικο βεβαια να κανεις λαθη,γραφοντας στο πληκτρολογιο λογω greeklish να μπερδευεσαι,κσερεισ!
    Γενικα ομως εχω παρατηρησει κραυγαλεα ακυρα λαθη και πολλες ακυρες εκφρασεις στην προσπαθεια καποιου να εκφραστει,
    και επαναλαμβανω ΞΑΝΑ οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.Αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου

Είναι καλό να βλέπει κανείς τα πράγματα σφαιρικά!! Οι δικαιολογίες είναι δικαιολογίες, περισσότερο μπερδεύουν παρά λύνουν τα προβλήματα...
    Ένας πραγματικός άντρας είναι ο ΕΥΓΕΝΉΣ...!!!
    Και θα ξανά πω αυτό που είχα γράψει σε κάποιο post.
    Η σημερινή κοινωνία παράγει πολλούς "έξυπνους", δυστυχώς δεν παράγει ευφυείς!!!

Φιλικά
    Ζυγός

qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Πεμ 19 Αυγ - 9:28:09

Η σημερινή κοινωνία παράγει πολλούς "έξυπνους", δυστυχώς δεν παράγει ευφυείς

Καποια στιγμη να σταματησεις να βγαζεις γενικα συμπερασματα κρινοντας απο σενα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την qwerty στις Κυρ 29 Αυγ - 2:35:40, 1 φορά
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Πεμ 19 Αυγ - 11:39:26

qwerty έγραψε:Η σημερινή κοινωνία παράγει πολλούς "έξυπνους", δυστυχώς δεν παράγει ευφυείς

Καποια στιγμη να σταματησεις να βραζεις γενικα συμπερασματα κρινοντας απο σενα

Κανείς ένα σημαντικό λάθος...μπερδεύεις τα μπούτια με τα μακροβούτια!!
    Πάψε να αντιμετωπίζεις τα μέλη του forum ως εχθρούς.

Ζυγός
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Πεμ 19 Αυγ - 12:08:19

επαναλαμβανω : Μην βγαζεις γενικα συμπερασματα κρινοντας απο τον εαυτο σου
    ειδες που ειχα δικιο οταν σου ειπα οτι δε βαζεις μυαλο?
    playman07

Αριθμός μηνυμάτων : 22
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2010

Δημοσίευση  playman07 Παρ 20 Αυγ - 0:42:39

Το αν δομω καλα τον λογο μου αφησε να το ξερω εγω.Ειμαι αποφοιτος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και το επαγγελμα μου ειναι τετοιο που χρειαζεται να στελνω συνεχεια επιστολες....
    Το οτι εκανα ενα λαθος στη ταχυτητα πανω δεν χρειαζεται να το ειρωνευομαστε(γιατι αν προσεξεις το ει παει στο τελος αρα εκανα κατα το ημισυ αναγραμματισμο....)
    Απο κει και περα,το μονο που ζητησα ειναι αν υπαρχουν ασκησεις που να μας ανεβαζουν τη διαθεση και να χαμογελαμε....
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Παρ 20 Αυγ - 2:46:42

playman07 έγραψε:Το αν δομω καλα τον λογο μου αφησε να το ξερω εγω.Ειμαι αποφοιτος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και το επαγγελμα μου ειναι τετοιο που χρειαζεται να στελνω συνεχεια επιστολες....
    Το οτι εκανα ενα λαθος στη ταχυτητα πανω δεν χρειαζεται να το ειρωνευομαστε(γιατι αν προσεξεις το ει παει στο τελος αρα εκανα κατα το ημισυ αναγραμματισμο....)
    Απο κει και περα,το μονο που ζητησα ειναι αν υπαρχουν ασκησεις που να μας ανεβαζουν τη διαθεση και να χαμογελαμε....

Σωστά!!!
    Σκοπός του forum θέλω να πιστεύω πως είναι η εκατέρωθεν βοήθεια!!! Και όχι η ειρωνία.
    Ας το έχουμε όλοι αυτό στο μυαλό μας και να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

Φιλικά
    Ζυγός
    THUNDER80
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  THUNDER80 Παρ 20 Αυγ - 15:31:21

Φίλε qwerty μέσα στο φόρουμ προσπαθούμε όλοι να βρούμε λύσεις στις απορίες και στα προβλήματα που έχουμε,βοηθώντας ο ένας τον άλλο και όχι στο να σπαταλάμε το χρόνο μας δημιουργώντας κόντρες στις οποίες δεν ωφελείται κανείς μας.Δεν συμφωνώ με την άποψη σου ότι οι ηλίθιες ερωτήσεις έχουν και ηλίθιες απαντήσεις.Κάποια ερωτήματα μπορεί να τα θεωρείς άσκοπα,ηλίθια και κακογραμμένα κατά την δική σου την κρίση όμως.Δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντάς σε όσα θεωρείς τέτοια...Οι απαντήσεις που έδωσες σε ερωτήματα των playman07 και spyk( Sleep Sleep Sleep ) ήταν γεμάτες ειρωνεία και κοροιδία...Δεν καταλαβαίνω το λόγο.Θα σου πρότεινα επίσης να παρατηρείς και την ηλικία ορισμένων που θέτουν κάποια ερωτήματα.Είναι πολύ σημαντικό και βλέπω οτι δεν το παρατηρείς...Αν πιστεύεις οτι με αυτό τον τρόπο βοηθάς τους υπόλοιπους κάνεις λάθος...
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Παρ 20 Αυγ - 22:34:27

qwerty έγραψε:ας κανω μια προσπαθεια να το κανω πιο νιανια για οσους δυσκολευτηκαν με την πρωτη
    αποτελεσμα.Τοσο απλα.

Καλημέρα.
    Και θα το πάω λίγο παραπέρα.
    Φίλε, qwerty, ο λόγος είτε προφορικός, είτε γραπτώς, είναι η έκφραση-αποτύπωση της σκέψης. Διαβάζοντας ξανά αυτό το κείμενό σου με όχι και ιδιαίτερη προσοχή, παρατηρώ πολλές αντιφάσεις, λες και ξελές. Παράδειγμα: "ο λόγος... κατ' εμέ... Αυτό που μαθαίνουμε εδώ...".
    Και σε ρωτώ, αν κατ' αυτόν τον τροπο επικοινωνεις και με τις γυναίκες, τι συμπεράσματα πιστεύεις ότι τους δίνεις;

Φιλικά
    Ζυγός

qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Σαβ 21 Αυγ - 0:00:20

α ρε ζυγε...
    τελικα ειχα δικιο,παραδεξου το!!!!!
    Βλεπω οτι αναρωτιεσε για το παιχνιδι μου ε? Καλα κανεις και ρωτας,μπας και μαθεις κατι απο καποιον πιο εμπειρο Cool λοιπον θα σου πω,αν και αμφιβαλω οτι θα καταλαβεις
    τελευταια ασχολουμε με την εξωλεκτικη επικοινωνια,και πως αυτη καθοριζει την καταληξη μας επαφης
    βασικα ειμαι κατα της χρησης ετοιμου προκατ υλικου,μοιραια καποτε θα κορεστει,υπαρχουν ανθρωποι που πανε και δειχνουν το βιβλιο
    σε κοριτσια,Τι αλλο θα δουμε!!!! Να τις προαλλες ακουσα στο ραδιο σε μια εκπομπη,καποιος εστειλε μνμ ρωταντας για το αν οι αντρες ειναι καλυτερο να φορανε πουκαμισο ή t-shirt monkey monkey monkey

αντιθετως,το υλικο μπορει να σε βοηθησει παρα πολυ,με διαφορετικους τροπους
    τεσπα...ψιλα γραμματα Basketball
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  Ζυγός Σαβ 21 Αυγ - 2:15:33

Τελικά ούτε ξέρεις τι λες, ούτε ξέρεις τι κανείς...
    Θα δείξω και πάλι κατανόηση...!!
    Βλέπω και πιστεύω όχι μόνο εγώ...ότι παραέχεις μεγάλη ΙΔΈΑ για τον εαυτό σου!!
    Νόμιζε ό,τι νομίζεις...
    THE END!!!

Φιλικότατα
    Ζυγός
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Δημοσίευση  qwerty Σαβ 21 Αυγ - 2:35:04

qwerty έγραψε:λοιπον θα σου πω,αν και αμφιβαλω οτι θα καταλαβεις

σε εχω μαθει απ'εξω τελικα
    οχι πως ηταν δυσκολο βεβαια
    Canello
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2010

Δημοσίευση  Canello Δευ 30 Αυγ - 2:51:52

Σε δείγμα 2000 χιλιάδων γυναικών που ερωτήθηκαν το 93% απάντησε ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να έχει κάποιος όταν τις πλησιάζει είναι το χαμόγελο.

Μπορώ να πω πολλούς λόγους γιατί ισχύει αυτό.Αλλά από μόνη της η στατιστική αρκεί για να μας πείσει ότι όταν ανοίγουμε πρέπει να χαμογελάμε.

Canello

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 2:35:00