Έλξη.

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Έλξη.

Έλξη.

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Έλξη.

Καλωσήρθες στο φόρουμ της Έλξης ! Οι απόψεις των μελών του φόρουμ είναι προσωπικές. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται. Επίσης, για να είσαι εδώ, πρέπει να είσαι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

5 απαντήσεις

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ....

hristos
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 76
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2011
    Τόπος : Αthens

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ.... Empty ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ....

Δημοσίευση  hristos Δευ 18 Ιουλ - 14:11:22

Οσοι μπηκατε εδω βλεπετε καποιους να ποσταρουν επιτυχιες και ειπατε ενταξει ειναι θεμα χρονου να συμβουν και σε μενα. Υστερα αφου αρχισατε να λετε σαν παπαγαλοι καποιες ωραιες κατα τα αλλα ατακες ειτε πηρατε μια παραταση χρονου ειτε αντιμετωπιστηκατε σαν αρειανοι. Πριν λοιπον αρχιστε να αναρωτιεστε αν εξαπατηθηκατε καντε μια σωστη αυτοκριτικη. Οταν λεω σωστη δεν ενοωω κλαψομουνικη τα κανω ολα τελεια οπως τα διαβασα αλλα δεν πετυχαινουν αρα φταινε αυτοι που τα γραφουν αυτα.... ή δεν ειμαι και πολυ ωραιος κλπ κλπ.
    Πριν λοιπον διαβασετε για τεχνικες και αλλα τετοια ωραια βεβαιωθειτε οτι εχετε σιγουρα κανει τα εξης:
    Εχετε φιλους και γνωστους ;
    Αν εχετε εναν 2 γνωστους που πατε για καφε μια στο τοσο η και καθε μερα αλλα μονο αυτους και κανενα αλλο τοτε πως περιμενετε να γνωρισετε κοπελες ; Αυτο δεν θελει τοσο κοπο αλλα αν καθε φορα που γνωριζεται καποιον/α πει κατι και σκεφτεστε πω πω τι μαλακας ειναι αυτος και εχετε μια ξυνιλα τοτε αντε γεια. Ακομα και με τους πολυ φιλους μας δε σημαινει οτι πρεπει να τα συμφωνουμε σε ολα.
    Τα περιμενετε ολα απο τους αλλους ;
    Aν οντως εχετε τον κυκλο σας αλλα ζητατε καθε φορα απο καποιον να σας παει για καφε με την γνωστη του και το κανει και εσεις μιλατε με τον ιδιο αντι αυτης και θελετε καμια 5 - 6 κοινα ραντεβου το πουλακι εχει πεταξει. Οταν σας γνωριζει καποιος καποια και σας ενδιαφερει πρεπει εσεις να της μιλησετε ακομα και αν σας εχει γραμμενο. Η δικαιολογια "εγω δεν ειμαι ετσι θελω το χρονο μου" για να κανω η να πω κατι ειναι για κλαματα.
    Προσεχετε καπως την εξωτερικη σας εμφανιση;
    Αν ρε φιλε εισαι 100+ κιλα και νομιζεις οτι με τεχνικες ελξης θα αλλαξεις κατι πατα το κοκκινο κουμπακι πανω δεξια. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να εχεις 6 φετες κοιλιακους και στηθος σμιλεμενο.
    Εχεις σωστο timining ;
    Αν εχεις γνωρισει καποια και ολα καλα και ωραια αρχισεις να την βομβαρδιζεις με μοτιβα και τεχνικες που ειναι ασχετα με την συζητηση η απλα πιανεσαι απο μια λεξη για να κανεις κατι τετοιο εχεις χασει τη μπαλα.Aκουγεσαι σαν εκπροσωπος τυπου του ΚΚΕ που φτυνει ξυλα.
    Μπορω να γραψω και αλλες τετοιες κατηγοριες αλλα θα ειναι κουραστικο ( για μενα δηλ επειδη βαριεμαι μη νομιζετε οτι σας λυπαμαι )
    Ενα τελευταιο που εχω να πω ειναι το εξης. Αποβαλετε απο τη ζωη σας τη μιζερια. Αν σκεφτεστε καθε μερα πω πω ειμαι μονος, ειμαι ασχημος, ειμαι ετσι ειμαι γιουβετσι και κοκορετσι ε τοτε ετσι θα ειστε. Αν σας γνωριζουν καποια και σας ρωταει τι δουλεια κανεις και λες "δουλευω εκει γαμισετα τρεξιμο ολη μερα δε χαιρεσαι τιποτα" τι θες να σκεφτει οτι θα ειναι καλα να ειναι μαζι σου;
    Υ.Γ. παρακληση ΜΗΝ κανετε quote το κειμενο μου !!!! ειναι τεραστιο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την hristos στις Δευ 18 Ιουλ - 23:17:56, 2 φορές συνολικά
    JK
    JK
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 186
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2009

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ.... Empty Απ: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ....

Δημοσίευση  JK Δευ 18 Ιουλ - 16:39:24

hristos έγραψε:Οσοι μπηκατε εδω βλεπετε καποιους να ποσταρουν επιτυχιες και ειπατε ενταξει ειναι θεμα χρονου να συμβουν και σε μενα. Υστερα αφου αρχισατε να λετε σαν παπαγαλοι καποιες ωραιες κατα τα αλλα ατακες ειτε πηρατε μια παραταση χρονου ειτε αντιμετωπιστηκατε σαν αρειανοι. Πριν λοιπον αρχιστε να αναρωτιεστε αν εξαπατηθηκατε καντε μια σωστη αυτοκριτικη. Οταν λεω σωστη δεν ενοωω κλαψομουνικη τα κανω ολα τελεια οπως τα διαβασα αλλα δεν πετυχαινουν αρα φταινε αυτοι που τα γραφουν αυτα.... ή δεν ειμαι και πολυ ωραιος κλπ κλπ.
    Πριν λοιπον διαβασετε για τεχνικες και αλλα τετοια ωραια βεβαιωθειτε οτι εχετε σιγουρα κανει τα εξης:
    Εχετε φιλους και γνωστους ;
    Αν εχετε εναν 2 γνωστους που πατε για καφε μια στο τοσο η και καθε μερα αλλα μονο αυτους και κανενα αλλο τοτε πως περιμενετε να γνωρισετε κοπελες ; Αυτο δεν θελει τοσο κοπο αν καθε φορα που γνωριζεται καποιον πει κατι και σκεφτεστε πω πω τι μαλακας ειναι αυτος και εχετε μια ξυνιλα τοτε αντε γεια. Ακομα και με τους πολυ φιλους μας δε σημαινει οτι πρεπει να τα συμφωνουμε σε ολα.
    Τα περιμενετε ολα απο τους αλλους ;
    Aν οντως εχετε τον κυκλο σας αλλα ζητατε καθε φορα απο καποιον να σας παει για καφε με την γνωστη του και το κανει και εσεις μιλατε με τον ιδιο αντι αυτης και θελετε καμια 5 - 6 κοινα ραντεβου το πουλακι εχει πεταξει. Οταν σας γνωριζει καποιος καποια και σας ενδιαφερει πρεπει εσεις να της μιλησετε ακομα και αν σας εχει γραμμενο. Η δικαιολογια "εγω δεν ειμαι ετσι θελω το χρονο μου" για να κανω η να πω κατι ειναι για κλαματα.
    Προσεχετε καπως την εξωτερικη σας εμφανιση;
    Αν ρε φιλε εισαι 100+ κιλα και νομιζεις οτι με τεχνικες ελξης θα αλλαξεις κατι πατα το κοκκινο κουμπακι πανω δεξια. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να εχεις 6 φετες κοιλιακους και στηθος σμιλεμενο.
    Εχεις σωστο timining ;
    Αν εχεις γνωρισει καποια και ολα καλα και ωραια αρχισεις να την βομβαρδιζεις με μοτιβα και τεχνικες που ειναι ασχετα με την συζητηση η απλα πιανεσαι απο μια λεξη για να κανεις κατι τετοιο εχεις χασει τη μπαλα.Aκουγεσαι σαν εκπροσωπος τυπου του ΚΚΕ που φτυνει ξυλα.
    Μπορω να γραψω και αλλες τετοιες κατηγοριες αλλα θα ειναι κουραστικο ( για μενα δηλ επειδη βαριεμαι μη νομιζετε οτι σας λυπαμαι )
    Ενα τελευταιο που εχω να πω ειναι το εξης. Αποβαλετε απο τη ζωη σας τη μιζερια. Αν σκεφτεστε καθε μερα πω πω ειμαι μονος, ειμαι ασχημος, ειμαι ετσι ειμαι γιουβετσι και κοκορετσι ε τοτε ετσι θα ειστε. Αν σας γνωριζουν καποια και σας ρωταει τι δουλεια κανεις και λες "δουλευω εκει γαμισετα τρεξιμο ολη μερα δε χαιρεσαι τιποτα" τι θες να σκεφτει οτι θα ειναι καλα να ειναι μαζι σου;

Εχουμε παρομοια φιλοσοφια...ευγε!
    biskotoman
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 244
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2008
    Τόπος : Θεσσαλονικη

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ.... Empty Απ: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ....

Δημοσίευση  biskotoman Δευ 18 Ιουλ - 19:09:33

Πολύ σωστός!

Να πω και εγώ κάτι που παρατήρησα, 9 στα 10 θέματα εδώ μέσα είναι απορίες και φιλοσοφίες μόνο! Σίγουρα μπράβο στον κόσμο που θέλει να μάθει , μπράβο του που θέλει να αναβαθμίσει τις τακτικές του και τις γνώσεις του ώστε να κάνει καλύτερο game έξω, αλλά.. αλλά.. γράφετε και καμία εμπειρία που και που..
    Όχι απαραίτητα επιτυχημένη , έστω να δείχνετε ότι προσπαθείτε, ότι δοκιμάζετε αυτά που διαβάζετε, ότι δεν τα μελετάτε για την πλάκα σας μόνο ούτε για να γίνετε θεωρητικοί τους game!

Πάει καιρός που έχω δει κάποιον να ρωτάει για κάτι που δοκίμασε, και όχι απλά να ρωτάει επειδή έτσι του ήρθε να ρωτήσει! Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα περισσότερα μέλη εδώ δεν είναι ενεργοί παίχτες , απλά κάθονται και το σκέφτονται ακόμα σπίτι τους.

wake up people!
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1237
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008

Δημοσίευση  Ζυγός Τρι 19 Ιουλ - 12:01:15

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....όμως χρειάζεται να τον βελτιώσεις...ώστε να σε βοηθάει περισσότερο...πολλή σοφή κουβέντα.
    Πώς μπορεί ενα νέο μέλος 10 ημερών να εκφράζει άποψη τόσο έμπειρη;
    Μάλλον ανήκει στους προκατασκευασμένα έξυπνους...!!! Είναι ο τύπος ρομπότ με τα πολλά πρόσωπα...."ο νοών νοείτω"
    Ερώτηση κάνω, δεν επιτίθεμαι...να λύσω τις απορίες μου θέλω και εγώ. Όπως και τα μέλη των 10 ημερών που αμέσως έγιναν έξπερτ....να μη γίνω και εγώ; Τρία χρόνια είμαι στο φόρουμ...δε θα έπρεπε; Πολύ κράτησε...
    Βρε, μπας και είμαι χαζός και δεν το ξέρω; Ή μήπως κάποιοι θέλουν να φαίνομαι χαζός; Γιατί άραγε;
    Θα το μάθω που θα πάει;
    Υπομονή και επιμονή χρειάζεται....ή κάποια ευρουλάκια;
    Τέλος πάντων, θα ακολουθήσω και εγώ τις οδηγίες...κάπου θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα...
    Θα κάνω και άλλα ανοίγματα...ίσως να γίνω τελικά έξπερτ!!! Που θα πάει;
    qwerty
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 706
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2009

Δημοσίευση  qwerty Τρι 19 Ιουλ - 12:12:11

Ζυγός έγραψε:
    Βρε, μπας και είμαι χαζός και δεν το ξέρω;

πρεπει να σαι και ο μονος Very Happy
    Ζυγός
    Mέλος
    Mέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1237
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008

Δημοσίευση  Ζυγός Τρι 19 Ιουλ - 12:21:56

qwerty έγραψε:
    Ζυγός έγραψε:
    Βρε, μπας και είμαι χαζός και δεν το ξέρω;

πρεπει να σαι και ο μονος Very Happy

Ζυγός έγραψε:Μάλλον ανήκεις στους προκατασκευασμένα έξυπνους...!!! Είναι ο τύπος ρομπότ με τα πολλά πρόσωπα...."ο νοών νοείτω"

Τα λόγια είναι πλέον περιττά...
    Οι οδηγίες....το λένε ξακάθαρα υπάρχουν απτές αποδείξεις...
    Για να δούμε τι θα πουν και τα αποτελέσματα....

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 23 Νοε - 2:30:53