Παιδια θα σας πω 1αν τρόπο,που σκέυτικα για να γνωρίζουμε γυναίκες στην παραλία.αν ειναι λάθος διορθόστεμαι οι artist
Βλέπεις την κοπέλα που θέλης να γνωρίσεις στην παραλία,και αναρωτιέσε τι θα της πεις ωστε για να της πιάσεις κουβέντα..
Εάν αυτη ετοιμάζεται για να μπει στην θάλασσα πιστέυω πως είναι το ποιο έυκολο πράγμα να την γνωρίσεις.και δέν θα χρειαστή να πάς στην ξαπλόστρα της.
Την πλησιάζεις χωρίς να της δίνεις ιδιέτερη σημασία,εκείνη απλα θα σκευτη οτι μπένει κι αυτος στην θάλασσα.
και τότε της λές,
ωραίο μαγιό,που το πήρες?θέλω να πάρω κι εγώ ένα για την αδερφή μου.
εκείνη:ότι και να σου πει δέν πιστευω να είναι με τίποτα αρνητικό.
εσύ:ωραίο γούστο έχεις,συνήθος αργείς στο να διαλέξεις ρούχα?
εκείνη..εε αργώ πολύ..η όχι δέν αργό καθόλου..
εσύ:κοιτάς δηλαδή αυτό που θα πάρεις να είναι στην μόδα?
εκείνη..προφανός θα σου πεί ναι..και όχι να πεί δέν σε πηράζει
εσύ:συνήθος σε τι χρόματα σου αρέσει να τα αγωράζεις?
εκείνη:μπλέ,ασπρο μαυρο..
εσυ:βλέπω το μαγιό σου είναι σε χρόμα μάυρο,πιστέυω πως και το λευκό θα σου πήγενε ωραία.θα σε πήραζε αν έβλεπες το ίδιο μαγιο να το φοράει και κάποια άλλη στην παραλία..?
εκείνη:χμμ ναι..(η όχι)
και συνεχείζεις την συζήτηση.
αν κολίσεις και νομίζεις πως η συζήτηση δέν προχοράει της λές...
εσύ:,δέν σου συστήθηκα.. με λένε τάδε εσένα?
εκείνη:το ονομά της.
εσύ:βλέπω εχεις κάτσι αρκετά στον ήλιο..αυτο το μαυρισμα το έκανες με αντι-ηλιακό?η η επιδερμίδα σου πέρνει έυκολα χρόμα?
και μετά την ανταλαγη ονόματος σας μπορείς να το αρχίσεις όπως θέλης...η για το μαυρισμα,η σε είδα πρίν που έπαιζες ρακέτες.. η κάποιο μοτίβο. εχω διαβάσει πως το καλοκαίρι..κτλ κτλ...
Βλέπεις την κοπέλα που θέλης να γνωρίσεις στην παραλία,και αναρωτιέσε τι θα της πεις ωστε για να της πιάσεις κουβέντα..
Εάν αυτη ετοιμάζεται για να μπει στην θάλασσα πιστέυω πως είναι το ποιο έυκολο πράγμα να την γνωρίσεις.και δέν θα χρειαστή να πάς στην ξαπλόστρα της.
Την πλησιάζεις χωρίς να της δίνεις ιδιέτερη σημασία,εκείνη απλα θα σκευτη οτι μπένει κι αυτος στην θάλασσα.
και τότε της λές,
ωραίο μαγιό,που το πήρες?θέλω να πάρω κι εγώ ένα για την αδερφή μου.
εκείνη:ότι και να σου πει δέν πιστευω να είναι με τίποτα αρνητικό.
εσύ:ωραίο γούστο έχεις,συνήθος αργείς στο να διαλέξεις ρούχα?
εκείνη..εε αργώ πολύ..η όχι δέν αργό καθόλου..
εσύ:κοιτάς δηλαδή αυτό που θα πάρεις να είναι στην μόδα?
εκείνη..προφανός θα σου πεί ναι..και όχι να πεί δέν σε πηράζει
εσύ:συνήθος σε τι χρόματα σου αρέσει να τα αγωράζεις?
εκείνη:μπλέ,ασπρο μαυρο..
εσυ:βλέπω το μαγιό σου είναι σε χρόμα μάυρο,πιστέυω πως και το λευκό θα σου πήγενε ωραία.θα σε πήραζε αν έβλεπες το ίδιο μαγιο να το φοράει και κάποια άλλη στην παραλία..?
εκείνη:χμμ ναι..(η όχι)
και συνεχείζεις την συζήτηση.
αν κολίσεις και νομίζεις πως η συζήτηση δέν προχοράει της λές...
εσύ:,δέν σου συστήθηκα.. με λένε τάδε εσένα?
εκείνη:το ονομά της.
εσύ:βλέπω εχεις κάτσι αρκετά στον ήλιο..αυτο το μαυρισμα το έκανες με αντι-ηλιακό?η η επιδερμίδα σου πέρνει έυκολα χρόμα?
και μετά την ανταλαγη ονόματος σας μπορείς να το αρχίσεις όπως θέλης...η για το μαυρισμα,η σε είδα πρίν που έπαιζες ρακέτες.. η κάποιο μοτίβο. εχω διαβάσει πως το καλοκαίρι..κτλ κτλ...