+7
kostas92
gorginos
Canello
amor-1
qwerty
FromDaStreets
epido3os_erastis
11 απαντήσεις
THE SECRET (TO MYΣTIKO)
FromDaStreets- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
- Δημοσίευση Ν°26
d
Να συμπληρωσω κατι που μου εκανε εντυπωση που δεν στο ειπε ο Canello εισαι λιγο επιθετικος διαβασε ξανα τους κανονες του φορουμ μην χανεις τον ελεγχο του εαυτου σου PUA εισαι..
epido3os_erastis- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 31/05/2011
- Δημοσίευση Ν°27
Απ: THE SECRET (TO MYΣTIKO)
Ναι, φίλε μου Conello, το ξέρω ότι ο John assaraf είναι ένας από τους βασικούς
συντελεστές "του μυστικού"... Το the answer δεν το διάβασα, αλλά από ένα
γκουκλάρισμα είδα το περιεχόμενο του. Αυτό αφορά κυρίως οικονομικά και ανάπτυξη
επιχειρήσεων κάτι που για νεαρά παιδιά σαν εμένα - 22 ειμαι- είναι ανιαρό.
"Το Μυστικό" είναι πιο γενικό και αναφέρεται σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
Όσο για την παρατήρηση σου, φίλε FromDaStreets, ίσως και να έχεις δίκαιο.
Είμαι κάπως επιθετικός, αλλά με αναγκλαζετε να γίνω. Ό,τι λέτε δεν το στηρίζετε σε λογικά
επιχειρήματα. Λέτε μόνο γνώμες αστήρικτες ("δε μασάω" ο ένας, "δεν πείθομαι" ο άλλος, "είναι παλιό" κά)
Δεν κρίνετε ΣΩΣΤΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΑ. Δεν δίνετε παραδείγματα, δε στηρίζεστε πουθενά. Ενώ εγώ,
αν προσέξατε, τα αναπτύσσω και με το παραπάνω -δείτε την έκταση των προηγούμενων απαντήσεων.
Ό,τι λέω το στηρίζω. ΕΣΕΙΣ;
(Δεν υπάρχει περίπτωση να μου πείτε κάτι και να μη σας απαντήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε στο 1 τοις χιλίοις
να μην απαντήσω)
Αν έχετε απορίες, πείτε μου τις. Δε θα σας αφήσω με απορίες εγώ. Έχω γνώση των λεγόμενων μου...
Είμαι κάπως επιθετικός, αλλά με αναγκλαζετε να γίνω. Ό,τι λέτε δεν το στηρίζετε σε λογικά
επιχειρήματα. Λέτε μόνο γνώμες αστήρικτες ("δε μασάω" ο ένας, "δεν πείθομαι" ο άλλος, "είναι παλιό" κά)
Δεν κρίνετε ΣΩΣΤΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΑ. Δεν δίνετε παραδείγματα, δε στηρίζεστε πουθενά. Ενώ εγώ,
αν προσέξατε, τα αναπτύσσω και με το παραπάνω -δείτε την έκταση των προηγούμενων απαντήσεων.
(Δεν υπάρχει περίπτωση να μου πείτε κάτι και να μη σας απαντήσω. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε στο 1 τοις χιλίοις
να μην απαντήσω)
Αν έχετε απορίες, πείτε μου τις. Δε θα σας αφήσω με απορίες εγώ. Έχω γνώση των λεγόμενων μου...
kostas92- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
- Δημοσίευση Ν°28
Σχετικά με το μυστικό υπάρχει μια κατηγορία απ' ότι είδα στα περιεχόμενα που λέει για σχέσεις
μιας και είμαστε σε φόρουμ που το κύριο θέμα του είναι οι σχέσεις εσένα πως σε βοήθησε το μυστικό σε
αυτό το τομέα epido3e_erasti ;;;
μιας και είμαστε σε φόρουμ που το κύριο θέμα του είναι οι σχέσεις εσένα πως σε βοήθησε το μυστικό σε
Canello- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2010
- Δημοσίευση Ν°29
Συζήτηση κάνουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Έχω διαβάσει και τα δύο και μου άρεσε περισσότερο το The Answer...
Αν σου αρέσει εσένα το μυστικό κανένα πρόβλημα...απολύτως όμως...
Η όλη ιδέα πόσω από αυτά τα βιβλία είναι ότι σου δίνουν ένα νοητικό υπόβαθρο, αλλά μετά ο καθένας πρέπει να αναλάβει δράση και
να τα εφαρμόσει αυτά. Αλλιώς θα μείνει απλώς με την ευχαρίστηση του διαβάσματος ενός καλού βιβλίου και με την ικανοποίηση ότι έχει μία
συγκεκριμένη γνώση. Το The Answer μου φάνηκε πιο πρακτικό, από το μυστικό, το οποίο είναι αρκετά θεωρητικό σε σχέση με το άλλο.
Και παρόλο που φαίνεται να μιλάει για οικονομικά θέματα, παρόλαυτά περιεργάζεται όλο το κομμάτι που λέγεται growth και ο τρόπος σκέψης που παρουσιάζει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τομείς. Το ίδιο και το Think and Grow Rich, του Νapolean Hill. Γράφτηκε για χρήματα αλλά διαβάζεται από πολλούς που ασχολούνται με αυτό που λέμε αυτοβελτίωση και αυτοανάπτυξη.
Αν σου αρέσει εσένα το μυστικό κανένα πρόβλημα...απολύτως όμως...
Η όλη ιδέα πόσω από αυτά τα βιβλία είναι ότι σου δίνουν ένα νοητικό υπόβαθρο, αλλά μετά ο καθένας πρέπει να αναλάβει δράση και
να τα εφαρμόσει αυτά. Αλλιώς θα μείνει απλώς με την ευχαρίστηση του διαβάσματος ενός καλού βιβλίου και με την ικανοποίηση ότι έχει μία
συγκεκριμένη γνώση. Το The Answer μου φάνηκε πιο πρακτικό, από το μυστικό, το οποίο είναι αρκετά θεωρητικό σε σχέση με το άλλο.
Και παρόλο που φαίνεται να μιλάει για οικονομικά θέματα, παρόλαυτά περιεργάζεται όλο το κομμάτι που λέγεται growth και ο τρόπος σκέψης που παρουσιάζει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους τομείς. Το ίδιο και το Think and Grow Rich, του Νapolean Hill. Γράφτηκε για χρήματα αλλά διαβάζεται από πολλούς που ασχολούνται με αυτό που λέμε αυτοβελτίωση και αυτοανάπτυξη.
FromDaStreets- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
- Δημοσίευση Ν°30
Φιλε εγω βρηκα πολυ σωστο αυτο που ανεβασες λες ομως εχω δικαιο αλλα συνεχιζεις να γινεσαι επιθετικος στον καθενα μας απο εδω περα το πιο ευκολο που θα μπορουσε να κανει κανεις εδω ειναι να γινει επιθετικος μετα το φορουμ εχεις σκεφτει πως θα ηταν;επισης γιατι μιλας γενικα;ειχες μια ΄΄διαφωνια΄΄ με τον Canello και προσβαλεις ολο το φορουμ.αν πιστευεις ολα οσα γραφεις και εισαι τοσο σωστος εσυ και εμεις ειμαστε αυτοι που δεν στηριζουμε και εχουμε γνωση στα οσα λεμε δεν βρισκω καποιο λογο να βρισκεσαι εδω σε τι σε βοηθαει το φορουμ τοτε και εισαι εδω;επισης δεν βλεπω να συμμετεχεις στης ερωτησεις και αναφορες στο φορουμ ουτε να ζητας βοηθεια ουτε να δινεις τελικα εισαι εδω μονο για να ανεβασεις αυτο το ΄΄καλωδιο΄΄και να προσβαλεις το φορουμ;epido3os_erastis έγραψε:Ναι, φίλε μου Conello, το ξέρω ότι ο John assaraf είναι ένας από τους βασικούς
να μην απαντήσω)
- Δημοσίευση Ν°31
Φίλε kosta92, το μυστικό με βοήθησε πάρα πολύ στις σχέσεις μου
και τις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές και στις οικογενειακές. Όμως,
για να είμαι ειλικρινής, χρειάστηκε κάποιος χρόνος. Δεν μπορω να πω
πώς ακριβώς με βοήθησε, γιατί είναι προσωπικό. Μπορώ να πω σίγουρα
ότι διαβάζοντάς το βιβλίο ωρίμασα αρκετά, για να καταλάβω κάποια πράγματα...
το βασικότερο απ' αυτά ήταν ότι πρώτα έχει σημασία η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας
και μετά με τους άλλους. Αν εμείς δεν αγαπάμε και δε σεβόμαστε τον εαυτό μας, πώς θα μας αγαπήσουν
οι άλλοι; (ιδίως πώς θα μας ερωτευτεί μια γυναίκα; άμα εμείς δεν απολαμβάνουμε την παρέα του εαυτού μας)
Τώρα με το φίλο μου τον Conello συμφωνώ απόλυτα. ο καθένας έχει το διακαίωμα της επιλογής
και της αναπτυξης της κρίσης του.
Εσύ FromDaStreets, θέλω να ξέρεις ότι περισσότερο παίρνω εδώ στο φόρουμ, παρά δίνω.
Και δεν τα ξέρω όλα και δεν είμαι απολύτως σωστός. Άνθρωπος είμαι και κάνω λάθη κι εγώ όπως όλοι.
Δεν είμαι ο 13ος Θεός...
Συγγνώμη, αν γίνομαι σε κάποια πράγματα απόλυτος κιι επιθετικός. Συνήθως δεν είμαι έτσι. Ζωτώ συγγνώμη, επειδή έσφαλα
οικτρά, αναπτύσσσοντας ιδέες απολυτότητας. Απλά όσον αφορά το μυστικό και
τη νεοελληνική γλώσσα γλώσσα (σπουδάζω νομική στη θεσαλονίκη, παιδιά, αλλά έχω απίστευτη έφεση,
μια ακατάμαχητη έλξη, στη γλώσσα. Αυτά τα δύο με πορώνουν και εντάξει, και το σεξ όταν κάνω (όχι πάντα).
Άντρες είμαστε και το λέμε και αυτό, όμως.
το βασικότερο απ' αυτά ήταν ότι πρώτα έχει σημασία η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας
και μετά με τους άλλους. Αν εμείς δεν αγαπάμε και δε σεβόμαστε τον εαυτό μας, πώς θα μας αγαπήσουν
οι άλλοι; (ιδίως πώς θα μας ερωτευτεί μια γυναίκα; άμα εμείς δεν απολαμβάνουμε την παρέα του εαυτού μας)
Τώρα με το φίλο μου τον Conello συμφωνώ απόλυτα. ο καθένας έχει το διακαίωμα της επιλογής
και της αναπτυξης της κρίσης του.
Εσύ FromDaStreets, θέλω να ξέρεις ότι περισσότερο παίρνω εδώ στο φόρουμ, παρά δίνω.
Και δεν τα ξέρω όλα και δεν είμαι απολύτως σωστός. Άνθρωπος είμαι και κάνω λάθη κι εγώ όπως όλοι.
Δεν είμαι ο 13ος Θεός...
Συγγνώμη, αν γίνομαι σε κάποια πράγματα απόλυτος κιι επιθετικός. Συνήθως δεν είμαι έτσι. Ζωτώ συγγνώμη, επειδή έσφαλα
οικτρά, αναπτύσσσοντας ιδέες απολυτότητας. Απλά όσον αφορά το μυστικό και
τη νεοελληνική γλώσσα γλώσσα (σπουδάζω νομική στη θεσαλονίκη, παιδιά, αλλά έχω απίστευτη έφεση,
μια ακατάμαχητη έλξη, στη γλώσσα. Αυτά τα δύο με πορώνουν και εντάξει, και το σεξ όταν κάνω (όχι πάντα).
Άντρες είμαστε και το λέμε και αυτό, όμως.
qwerty- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 706
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2009
- Δημοσίευση Ν°32
kostas92 έγραψε:Σχετικά με το μυστικό υπάρχει μια κατηγορία απ' ότι είδα στα περιεχόμενα που λέει για σχέσεις
δεν υπαρχει μυστικο
καποιος που ακυσε την ρηση του κοελο σκαρφιστηκε να την πουλησει σε βιβλιο
μαζι με μια παραφιλολογια για τεκμηριωση
να χα με να λεγαμε
- Δημοσίευση Ν°33
Έλα τώρα, ρε φίλε, μην είσαι άδικος. Μην ακούω τέτοια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την epido3os_erastis στις Τετ 29 Ιουν - 18:40:03, 1 φορά
- Δημοσίευση Ν°34
Μην ακούω κουφά... Άποψη σου βέβαια. Πίστευε ό,τι θέλεις.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος από εδώ μέσα ίσως βοηθήθηκε απ'το μυστικό.
Οι άλλοι πάλι σαν εσενα, qwerty, ας βρουν ό,τι τους βολεύει κι ό,τι τους καλύπτει.
Δε θα τους βάλω μυαλό εγώ. Μακάρι να το βρουν. Κι αν η δημοσίευση αυτή ήταν ένα κίνητρο-αντικίνητρο
για να βρουν αυτό που θα τους βοηθήσει, εγώ πάλι πέτυχα το σκοπό μου...
Δεν ανήκω σε διαφημιστική εταιρία και θέλω να προωθήσω το βιβλίο, για να πάρω ποσοστά.
Εγώ απλά ήθελα να προσφέρω μια άλλη, πολύ διαφορετική από τα τετριμμένα, οπτική γωνία.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι την έχουν δει ή την βλέπουν πια. Μερικές φορές ισχύει και η αρχή: "Πίστευε και μη ερεύνα".
Κάτι που είναι όντως καλό, ας μην το αμφισβητούμε κι ας μην το αντιμαχόμαστε. Απλά ας το δεχθούμε.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος από εδώ μέσα ίσως βοηθήθηκε απ'το μυστικό.
Οι άλλοι πάλι σαν εσενα, qwerty, ας βρουν ό,τι τους βολεύει κι ό,τι τους καλύπτει.
Δε θα τους βάλω μυαλό εγώ. Μακάρι να το βρουν. Κι αν η δημοσίευση αυτή ήταν ένα κίνητρο-αντικίνητρο
για να βρουν αυτό που θα τους βοηθήσει, εγώ πάλι πέτυχα το σκοπό μου...
Δεν ανήκω σε διαφημιστική εταιρία και θέλω να προωθήσω το βιβλίο, για να πάρω ποσοστά.
Εγώ απλά ήθελα να προσφέρω μια άλλη, πολύ διαφορετική από τα τετριμμένα, οπτική γωνία.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι την έχουν δει ή την βλέπουν πια. Μερικές φορές ισχύει και η αρχή: "Πίστευε και μη ερεύνα".
Κάτι που είναι όντως καλό, ας μην το αμφισβητούμε κι ας μην το αντιμαχόμαστε. Απλά ας το δεχθούμε.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω
Ζυγός- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1237
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2008
- Δημοσίευση Ν°35
Ο άνθρωπος είναι το πιο δυνατό και ανώτερο ον σε σχέση με τα υπόλοιπα όντα πάνω στον πλανήτη γη. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει και του προσδίδει αυτήν την ανωτερότητα δεν είναι τίποτε άλλο από το μυαλό του και τον έναρθρο λόγο δηλ τη γλώσσα που μπορεί να εκφράζει την σκέψη του.
Έτσι, κατά συνέπεια, με το πέρασμα του χρόνου, δημιούργησε αυτό που ονομάζεται "πολιτισμός". Ζει και δρα σε οργανωμένες κοινωνίες και εκπαιδεύται μέσα απ' αυτές, ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες του τις ανάγκες....
Όπως ο Η/Υ χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να λειτουργήσει και να παράξει ένα έργο, έτσι και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει προγραμματιστεί ή προγραμματίζεται, ώστε να παράγει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα....
Στον καθένα μας ξεχωριστά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατον να σκεφτούμε τα πάντα....κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα. Οι σκέψεις και οι δράσεις δημιουργούνται από τις ανάγκες του καθένα μας με βάση το περιβάλλον στο οποίο ζούμε....
Οπότε η οπτική γωνία με την οποία βλέπουμε τα πράγματα είναι άλλες φορές όμοια π.χ. PUA, με μια ομάδα ανθρώπων και άλλες φορές διαφορετική.
Τώρα όσων αφορά το θέμα μας, αν και δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, άλλους τους ωφελεί και άλλους να τους αφήνει παγερά αδιάφορους...αν και κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε γνώση αποτελεί δύναμη, μεγάλη ή μικρή.
Ο καθένας έχει την δική του κρίση και άποψη.
Έτσι, κατά συνέπεια, με το πέρασμα του χρόνου, δημιούργησε αυτό που ονομάζεται "πολιτισμός". Ζει και δρα σε οργανωμένες κοινωνίες και εκπαιδεύται μέσα απ' αυτές, ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες του τις ανάγκες....
Όπως ο Η/Υ χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να λειτουργήσει και να παράξει ένα έργο, έτσι και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει προγραμματιστεί ή προγραμματίζεται, ώστε να παράγει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα....
Στον καθένα μας ξεχωριστά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατον να σκεφτούμε τα πάντα....κανείς μα κανείς δεν γνωρίζει τα πάντα. Οι σκέψεις και οι δράσεις δημιουργούνται από τις ανάγκες του καθένα μας με βάση το περιβάλλον στο οποίο ζούμε....
Οπότε η οπτική γωνία με την οποία βλέπουμε τα πράγματα είναι άλλες φορές όμοια π.χ. PUA, με μια ομάδα ανθρώπων και άλλες φορές διαφορετική.
Τώρα όσων αφορά το θέμα μας, αν και δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, άλλους τους ωφελεί και άλλους να τους αφήνει παγερά αδιάφορους...αν και κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε γνώση αποτελεί δύναμη, μεγάλη ή μικρή.
Ο καθένας έχει την δική του κρίση και άποψη.
qwerty- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°36
epido3os_erastis έγραψε: Άποψη σου βέβαια. Πίστευε ό,τι θέλεις.
δεν εχει να κανει με την γνωμη του καθενος
σημασια εχει τι ειναι αληθεια και τι οχι
- Δημοσίευση Ν°37
Ως ευρέως γνωστόν, η αλήθεια είναι αντικειμενική. Όσον αφορά, όμως, ζητήματα ψυχολογίας
η αλήθεια είναι υποκειμενική. Διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται πάντα απ' το πόσο
ανταποκρίνεται η αλήθεια αυτή στα δικά του "πιστεύω" και "θέλω"... Υπάρχει, άλλωστε, και ο νόμος
της σχετικότητας: "τα πάντα είναι σχετικά και υποκειμενικά"...
η αλήθεια είναι υποκειμενική. Διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται πάντα απ' το πόσο
ανταποκρίνεται η αλήθεια αυτή στα δικά του "πιστεύω" και "θέλω"... Υπάρχει, άλλωστε, και ο νόμος
της σχετικότητας: "τα πάντα είναι σχετικά και υποκειμενικά"...
- Δημοσίευση Ν°38
Πάρα πολύ ορθά τεκμηριωμένη η άποψη του Ζυγού. Από μέρους μου γίνεται απολύτως δεκτή.
Επιτέλους, βρέθηκε κι ένας μες το σύμπαν να θεμελιώνει τις απόψεις του.
Εξιλεώθηκα τώρα!!!
Επιτέλους, βρέθηκε κι ένας μες το σύμπαν να θεμελιώνει τις απόψεις του.
Εξιλεώθηκα τώρα!!!
qwerty- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°39
epido3os_erastis έγραψε:
Εξιλεώθηκα τώρα!!!
ειμαι περηφανος για σενα
μας δουλευεις μου φαινεται...
μου λες οτι η αποψη μου δεν οφειλεται στις γνωσεις και στις σκεψεις μου αλλα στο οτι εσυ δεν θελεις αρκετα να μου αρεσει το βιβλιο
και ελκεις αρνητικοτητα
Ζυγός- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°40
Η αντίληψη των πραγμάτων σε καθε άνθρωπο είναι διαφορετική. Η αλήθεια και το ψέμα έχουν να κάνουν σε σχέση με την πραγματικότητα.
Για να αμφισβητήσεις ή να αποδεχτείς κάτι βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις σχετικά με το θέμα.
Δεν απερριψα το βιβλίο ούτε τα γραφόμενα του γιατί ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του.
Ισα ισα πιστεύω ότι η καθε γνώση είναι δύναμη σε όποιον την έχει...Και είναι στην κρίση του και την θέληση του να την αποκτήσει.
Για να αμφισβητήσεις ή να αποδεχτείς κάτι βασική προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις σχετικά με το θέμα.
Δεν απερριψα το βιβλίο ούτε τα γραφόμενα του γιατί ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του.
Ισα ισα πιστεύω ότι η καθε γνώση είναι δύναμη σε όποιον την έχει...Και είναι στην κρίση του και την θέληση του να την αποκτήσει.
Ζυγός- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°41
Θέλω να προσθέσω ως συνέχεια στα όσα έγραψα και το εξής:
Για να κατασκευαστεί για παράδειγμα ένα ποτήρι που είναι τόσο απλό πράγμα χρειάζεται πρώτα απ' όλα να το συλλάβει κάποιος ως ιδέα ή αλλιώς να το φανταστεί...το ίδιο ισχύει για το καθετί....εκτός και αν κατά τύχη προκύψει κάτι αντίστοιχο μετά από μια προσπάθεια....π.χ. Αντί για ποτήρι ας πούμε μια κούπα.
Σε παλαιότερη δημοσίευσή μου έχω γράψει....δυστυχώς η σημερινή κοινωνία παράγει πολλούς έξυπνους, δυστυχώς όμως δεν παράγει ευφυείς!!!
Αν όχι όλοι οι περισσότεροι εκπαιδεύτηκαν/με και έμαθαν/με να ζουν/με με βάση κάποιων προτύπων... Και ο λόγος; Τον εξηγώ παραπάνω.... εκπαιδεύτηκαν/με-προγραμματίστηκαν/με...
Εξυπνάδα και ευφυΐα είναι δυο διαφορετικές λέξεις και συνεπώς έχουν διαφορετική έννοια και σημασία...
Εδώ πιστεύω ταιριάζει και το: "αν κάνεις αυτό που πάντα έκανες θα παίρνεις αυτό που πάντα έπαιρνες...αν θέλεις κάτι το διαφορετικό, δεν έχεις παρά να σκεφτείς διαφορετικά!!!" (NLP).
Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι ένα ζώο και κατά τον Αριστοτέλη "πολιτικό". Όχι με την έννοια που σήμερα έχει η λέξη αυτή π.χ. Πολιτικός-πολιτική, αλλά ως κοινωνικός....
Δυστυχώς σήμερα αυτό το ζώο που ονομάζεται άνθρωπος και είναι πολύ ανώτερος και από το άγριο λιοντάρι έχει μετατραπεί σε λιοντάρι τσίρκου...
Έχει κοινώς αλλοτριωθεί δηλαδή η ανατροφή του έρχεται σε αντίθεση με τη φύση του. Εδώ έπαιξαν ρόλο πολλά...ο καθένας ας το σκεφτεί από μόνος του.
Για να κατασκευαστεί για παράδειγμα ένα ποτήρι που είναι τόσο απλό πράγμα χρειάζεται πρώτα απ' όλα να το συλλάβει κάποιος ως ιδέα ή αλλιώς να το φανταστεί...το ίδιο ισχύει για το καθετί....εκτός και αν κατά τύχη προκύψει κάτι αντίστοιχο μετά από μια προσπάθεια....π.χ. Αντί για ποτήρι ας πούμε μια κούπα.
Σε παλαιότερη δημοσίευσή μου έχω γράψει....δυστυχώς η σημερινή κοινωνία παράγει πολλούς έξυπνους, δυστυχώς όμως δεν παράγει ευφυείς!!!
Αν όχι όλοι οι περισσότεροι εκπαιδεύτηκαν/με και έμαθαν/με να ζουν/με με βάση κάποιων προτύπων... Και ο λόγος; Τον εξηγώ παραπάνω.... εκπαιδεύτηκαν/με-προγραμματίστηκαν/με...
Εξυπνάδα και ευφυΐα είναι δυο διαφορετικές λέξεις και συνεπώς έχουν διαφορετική έννοια και σημασία...
Εδώ πιστεύω ταιριάζει και το: "αν κάνεις αυτό που πάντα έκανες θα παίρνεις αυτό που πάντα έπαιρνες...αν θέλεις κάτι το διαφορετικό, δεν έχεις παρά να σκεφτείς διαφορετικά!!!" (NLP).
Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι ένα ζώο και κατά τον Αριστοτέλη "πολιτικό". Όχι με την έννοια που σήμερα έχει η λέξη αυτή π.χ. Πολιτικός-πολιτική, αλλά ως κοινωνικός....
Δυστυχώς σήμερα αυτό το ζώο που ονομάζεται άνθρωπος και είναι πολύ ανώτερος και από το άγριο λιοντάρι έχει μετατραπεί σε λιοντάρι τσίρκου...
Έχει κοινώς αλλοτριωθεί δηλαδή η ανατροφή του έρχεται σε αντίθεση με τη φύση του. Εδώ έπαιξαν ρόλο πολλά...ο καθένας ας το σκεφτεί από μόνος του.
- Δημοσίευση Ν°42
[quote="qwerty"]
what is the meaning of this for god sake!! It doesn't make any sense...
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.
Πού σου νέφκω, πού πάεις; που λεμε στην Κύπρο (πού σου νεύω/δείχνω και πού πας; για μεγάλη ασυννενοησία και σύγχυση)
For the record, θέλει ας σου αρέσει, θέλει ας μην σου αρέσει. Ποσώς με ενδιαφέρει! Βαρέθηκα! Εσύ χάνεις, σου το δηλώνω ευθέως...
Δεν είσαι δεκτικός σε τίποτα και άρα δεν εξελίσσεσαι σε τίποτα. Άκου και αυτό: Ό,τι ειναι καλό, ας το ενστερνιζόμαστε κι ό,τι ειναι κακό πάλι
ας κατανοήσουμε τη διαφορά του με το καλό για να το φέρουμε υπέρ μας.--> δηλαδή "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Αλλά και το αντιστροφο κάποτε ε, για να εξηγιόμαατε...
epido3os_erastis έγραψε:
μου λες οτι η αποψη μου δεν οφειλεται στις γνωσεις και στις σκεψεις μου αλλα στο οτι εσυ δεν θελεις αρκετα να μου αρεσει το βιβλιο
και ελκεις αρνητικοτητα
what is the meaning of this for god sake!! It doesn't make any sense...
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.
Πού σου νέφκω, πού πάεις; που λεμε στην Κύπρο (πού σου νεύω/δείχνω και πού πας; για μεγάλη ασυννενοησία και σύγχυση)
For the record, θέλει ας σου αρέσει, θέλει ας μην σου αρέσει. Ποσώς με ενδιαφέρει! Βαρέθηκα! Εσύ χάνεις, σου το δηλώνω ευθέως...
Δεν είσαι δεκτικός σε τίποτα και άρα δεν εξελίσσεσαι σε τίποτα. Άκου και αυτό: Ό,τι ειναι καλό, ας το ενστερνιζόμαστε κι ό,τι ειναι κακό πάλι
ας κατανοήσουμε τη διαφορά του με το καλό για να το φέρουμε υπέρ μας.--> δηλαδή "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Αλλά και το αντιστροφο κάποτε ε, για να εξηγιόμαατε...
kostas92- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2009
- Δημοσίευση Ν°43
epido3os_erastis έγραψε:Φίλε kosta92, το μυστικό με βοήθησε πάρα πολύ στις σχέσεις μου
Νομίζω πως συμφωνούμε (Να σου πω ότι έχω και το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και το ντοκιμαντέρ)
Περιγράφεις με λίγα λόγια αυτό που λέμε στο κόσμο του pick up inner game
δεν υπαρχει μυστικο
καποιος που ακυσε την ρηση του κοελο σκαρφιστηκε να την πουλησει σε βιβλιο
μαζι με μια παραφιλολογια για τεκμηριωση
να χα με να λεγαμε
To oνομάζω μυστικό γιατί πολύ απλά έτσι τιτλοφορείται
freedom- Mέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : ΚΑΜΑΤΕΡΟ
- Δημοσίευση Ν°44
Simpleology
Παιδια ειχα διαβασει εδω και παρα πολυ καιρο το μυστικο πριν. Στην αρχη μου εδωσε την αισθηση οτι ολα θα γινουν ενταξει και το μονο ποθ χρειαζεται να κανω ειναι να εχω θετικη ενεργεια και να μην επηρεαζομαι απο τιποτα. Στην αρχη λογω της τοσο καλης διαθεσης ειδα καποιεσ αλλαγεσ στισ καθημερινες μου επαφες. Το κυριοτερο πραγμα ομως ηταν η δραση - και ας μην το καταλαβαινα. Δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχεισ κατι αν δεν δρασεις. Τωρα για τις γυναικες...... δεν ειχα δοκιμασει ποτε cold approach γιατι ενιωθα αγχος και διαφορα λοιπα αρνητικα συναισθηματα. Συμφωνα με το βιβλιο , οπου πρεπει να εχω <<εμπνευσμενη ακουραστη δραση>> , δεν προκειται να παρω πρωτοβουλια ποτε. Αν ειχα δοκιμασει και ημουν ενταξει τωτε ισως με βοηθουσε το μυστικο. Τωρα δια διαφορουσ λογους πρεπει να παω κοντρα στα συναισθηματα μου αν θελω να πετυχω On the long term με τις γυναικες. Αργοτερα ανακαλυψα ενα βιβλιο που ειχε τοσο μεγαλη επιδραση οσο το μυστικο αλλα ας πουμε διωει την ακριβως αναποδη αισθηση απο αυτη που δινει το μυστικο και λεει πολλα πολλα πραγματα γι αυτο. Το βιβλιο λεγεται Simpleology : The simple science of getting what you want. Υπαρχει και στα Ελληνικα ... σνα τιτλο εχει ¨ΤΟ ΕΧΩ. - Συγγραφεας Mark Joyner. Χωριζεται σε πολλα μερη και λεει γιατι κανουμε διαφορα λαθη ... κραζει βιλβια οπως το μυστικο , εχει <<νομουσ >.> οπως 1.Να κανω οσο το δυνατον το πιο ευθυ πραγμα 2. Να ειμαι εστιασμενοσ...... Και προσφερει ολοκληρο λειτουργηκο για το pc Οπου σε βοηθαει να οργανωνωεισ στοχους - υποχρεωσεις και σκεψεις τα οποια πραγματικα μεχρι και σημερα με βοηθουν. Ελεξτε το και στο ιντερνετ simpleology - καντε ενα register και θα δειτε και απο μονοι σας το ποσο καλο ειναι. ΤΟ κυριο συστατικο του ειοναι οτι ολα βασιζονται στην δραση . ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.
PanPan- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011
- Δημοσίευση Ν°45
το μυστικο υπαρχει και σε ταινία
https://www.youtube.com/watch?v=AsMIg-EJVwU&feature=results_video&playnext=1&list=PL68CBA2F5DB2D6F4B
ολοκληρη η τανια και για πιο μυημένους ήδη....
https://www.youtube.com/watch?v=kSVi2BtDLnU&feature=related
μάγκες συμβαίνει αλά θέλει τρομερη εξασκηση...καλά να περάσετε
ολοκληρη η τανια και για πιο μυημένους ήδη....
https://www.youtube.com/watch?v=kSVi2BtDLnU&feature=related
μάγκες συμβαίνει αλά θέλει τρομερη εξασκηση...καλά να περάσετε
- Δημοσίευση Ν°46
και φυσικά η σκέψη μας οδηγεί μόνη της στη ΔΡΑΣΗ!
Ζυγός- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°47
PanPan έγραψε:και φυσικά η σκέψη μας οδηγεί μόνη της στη ΔΡΑΣΗ!
Από μικρός πάντα σκεφτόμουν και ήθελα να γίνω πλούσιος και να έχω πολλές γυναίκες...
Και τώρα που μεγάλωσα ακόμα το ίδιο σκέφτομαι....αλλά δεν...!!!!
Υπάρχει και νόμος της αντί-έλξης; που τον προκαλούν κάποιοι άλλοι πριν από εμάς, για μας;
Πολλοί δίνουν συμβουλές για το πως να γίνουμε πλούσιοι...και τότε γιατί οι ίδιοι παραμένουν φτωχοί;;;;
Ναι είναι καλό να σκεφτόμαστε θετικά...και να ελπίζουμε!!!
Τώρα σκέφτομαι πως να παραμείνω νέος και να μην γεράσω ποτέ!!! Το μυστικό...θα κάνει το θαύμα του; Ίσως να μην πιάνει με την πρώτη. Που θα πάει; Στη δεύτερη δεν θα το πετύχω; Άντε στην τρίτη...έστω στην τέταρτη τέλος πάντων....
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός....είχα μάθει από μικρό παιδί.
- Δημοσίευση Ν°48
Το μυαλο θα βρει το τρόπο η τη λύση κάποια στιγμή, μάλιστα εκεί που δεν θα το περιμένεις και τότε θα ενεργήσεις ανάλογα.Απλά θέλει να επικεντρωθείς με ηρεμία και καθαρό μυαλό και συνεχή θετική σκέψη σε αυτά που θες...Μάλλον δεν το κάνεις σωστά....Είπα θέλει υπομονή επιμονή και εξάσκηση..στην τελική αναλυση η παροιμία ''ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ΄΄δε βγήκε τυχαία.....Επίσης στοχεύεις κάπου λάθος τα πλούτη και οι πολλές γυναίκες δεν φέρνουν ευτυχία...ξέρεις κανέναν πλούσιο να πέθανε ευτυχισμένος? Και οι φυσιολογικές γυναίκες δεν θέλουν να τις βλέπουμε σαν αντικείμενο υδονής, μάλλον αυτό θα τις δείχνεις εξ'αρχής και το καταλάβαίνουν πίστεψέ με απ'την αρχή ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!!!!!...Η Κοινωνική Ψυχολογία υποστηρίζει ότι η ψυχική σταθερότητα επιτυγχάνεται με την ανεύρεση του άλλου μας μισού και κατ'επέκταση τη δημιουργία οικογένειας..άντε άλλό θέμα αυτό...για να πρσγματοποιήσεις στην τελική ανάλυση τον στόχο σου προχωράς ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ,θέτεις τον στόχο και τον εκπληρώνεις κάθε φορά κατα 10% τη φορά.Το μυαλό σου βρίσκει το τρόπο και τότε εσύ ενεργείς ανάλογα. Την αντιελξη εσυ τη καθορίζεις όχι οι άλλοι,γιατί σκέφτεσαι τι δεν θα θέλεις να συμβεί είναι απλό!Επίσης η έξη ειναι ένας φυσικός νόμος και στο να μην θες να γεράσεις δεν είναι φυσικό!!Όλα στο συμπαν έχουν έναν κύκλο
panagos28- Αριθμός μηνυμάτων : 1
- Δημοσίευση Ν°49
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
http://www.scribd.com/doc/52163930/%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-Rhonda-Byrne.
http://www.scribd.com/doc/52163930/%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-Rhonda-Byrne.
Ζυγός- Mέλος
- Δημοσίευση Ν°50
PanPan έγραψε:Το μυαλο θα βρει το τρόπο η τη λύση κάποια στιγμή, μάλιστα εκεί που δεν θα το περιμένεις και τότε θα ενεργήσεις ανάλογα.Απλά θέλει να επικεντρωθείς με ηρεμία και καθαρό μυαλό και συνεχή θετική σκέψη σε αυτά που θες...Μάλλον δεν το κάνεις σωστά....Είπα θέλει υπομονή επιμονή και εξάσκηση..στην τελική αναλυση η παροιμία ''ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ΄΄δε βγήκε τυχαία.....Επίσης στοχεύεις κάπου λάθος τα πλούτη και οι πολλές γυναίκες δεν φέρνουν ευτυχία...ξέρεις κανέναν πλούσιο να πέθανε ευτυχισμένος? Και οι φυσιολογικές γυναίκες δεν θέλουν να τις βλέπουμε σαν αντικείμενο υδονής, μάλλον αυτό θα τις δείχνεις εξ'αρχής και το καταλάβαίνουν πίστεψέ με απ'την αρχή ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!!!!!...Η Κοινωνική Ψυχολογία υποστηρίζει ότι η ψυχική σταθερότητα επιτυγχάνεται με την ανεύρεση του άλλου μας μισού και κατ'επέκταση τη δημιουργία οικογένειας..άντε άλλό θέμα αυτό...για να πρσγματοποιήσεις στην τελική ανάλυση τον στόχο σου προχωράς ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ,θέτεις τον στόχο και τον εκπληρώνεις κάθε φορά κατα 10% τη φορά.Το μυαλό σου βρίσκει το τρόπο και τότε εσύ ενεργείς ανάλογα. Την αντιελξη εσυ τη καθορίζεις όχι οι άλλοι,γιατί σκέφτεσαι τι δεν θα θέλεις να συμβεί είναι απλό!Επίσης η έξη ειναι ένας φυσικός νόμος και στο να μην θες να γεράσεις δεν είναι φυσικό!!Όλα στο συμπαν έχουν έναν κύκλο
ΙΣΩΣ....